Adverteren? Klik hier voor de nieuwe tarieven.

Binnenzooltjes

Runner | 14-08-2011

Beste loopvrienden en vriendinnen.

Zoals jullie weten, kan je loopschoenen (vaak) na 1 seizoen wegoen, omdat deze dan "op" zijn wat betreft veerkracht of dempend vermogen.

Toch gebruik ik deze nog wel eens in m'n vrije tijd, of gewoon om te wandelen.

Hebben jullie misschien enig idee, of loopschoenmerken binnenzolen los verkopen?

Want ondanks dat ik deze in m'n vrije tijd gebruik, loopt het toch lekkerder met een nieuw binnenzool.

De Bose SIE2i-oordopjes, speciaal gemaakt voor sporters!

Bose heeft oortjes met geweldige muziekkwaliteit. En die ook nog eens comfortabel zitten met een speciaal boogje dat je in je oorschelp klemt. Ik heb ze vaak in met lange duurlopen en dat zit gewoon goed: ze vallen niet uit en na verloop van tijd voel je ze niet eens meer. Een voordeel is dat ze je oren niet helemaal afsluiten dus dat je auto's en zo wel hoort. De SIE2i-oordopjes zijn speciaal gemaakt voor de IPhone maar op bijvoorbeeld een Sony werkt hij ook alleen zonder de knopjes in het snoer. Het bereik is perfect met mooie hoge en lage tonen. Klik hier voor meer informatie.

bien | 14-08-2011

Moet eerlijk zeggen dat ik dat niet weet.
Maar sportwinkels (zowel gewoon de perry, als harloopwinkels als buitensportwinkels) verkopen wel veel binnenzolen, die bedoelt zijn voor in sportschoenen. Misschien is dat een idee?

hit counter

Geef hier een reactie

tekst

naam

e-mail

Dit veld s.v.p. leeg laten

Vind jij jouw vakantie ook tussen deze 4311 vakanties?

Een kadootje voor een hardloper? Een proefabonnement op Runner's World het meest gelezen hardloopmagazine - 5 nummers voor EUR 15,-

Adverteren bij Daisycon