marathon parkoers bespreking

junior | 10-10-2015

graag eens horen van anderen welk parkoers snel is, zwaar is, een aanrader ed

De laatste reactie staat bovenaan. Er zijn 4 reacties op dit onderwerp.

dk | 16-12-2015

purmerbosmarathon in december, is kleinschalig en supersnel...ruim 10 mooie rondjes...snel en een aanrader!

Sonja | 15-10-2015

Ik heb nog maar een buitenlandse marathon gelopen en dat is een kleine twee weken terug in Minnesota, de Twin Cities. Geweldig mooi parcours wat dat betreft zeker in aanrader maar wel pittig met name omdat het stuk van 32 tot en met 39 km heuvelopwaarts gaat.
Maar inderdaad er zijn heel veel leuke kleinschalige marathon in Nederland. Maar die schoonheid betaald zich vaak wel uit in een net iets pittiger parcours. Maar dat kan dan ook weer net de uitdaging zijn.

Bart V. | 15-10-2015

Rotterdam/Eindhoven: eens, Rotterdam heb ik vijf keer gedaan, zou ik zo weer doen. Inderdaad erg druk maar als je redelijk vooraan start valt het mee;).

Zeeuwse kustmarathon: absolute aanrader. Prachtige omgeving, afwisselend parcours. Zwaar o.a. vanwege de vele strandkilometers maar hij staat mooi op je lijstje :).

Verder zijn er genoeg kleine loopjes die absoluut de moeite waard zijn.

In het buitenland kan ik alleen meepraten over Londen: erg massaal maar een waanzinnig enthousiast publiek (Go Bart go, you gonna win), dat ondanks de regen rijendik stond. Berlijn schijnt ook een aanrader te zijn.

sonja | 13-10-2015

Dan ook maar een serieus antwoord. Rotterdam en Eindhoven hebben een snel parcours. Rotterdam vond ik zelf veel te massaal en te veel gebouwen om me heen. In Eindhoven had ik het voordeel van de flow met vele lopers maar had je toch ook meer het idee van echte groepjes vorming en je voelde je niet zo ingesloten tussen lopers.
Zeeuwse kustmarathon is geweldig. Pittig parcours dus op de tijd zal je iets in moeten leveren maar een geweldige belevenis.
Tis voor Niks ook een geweldig mooi parcours, bijna geheel onverhard met een paar klimmetjes.
Midwintermarathon vond ik ook een mooi parcours , maar helaas heeft die moeten wijken voor de kortere afstanden.

Geef hier een reactie

tekst

naam

e-mail

Dit veld s.v.p. leeg laten


Leuk shirt voor hardlopers die het met gemak doen :)

Vakantie-discount, accomodaties

<b>Laat de liefde niet aan toeval over</b>
Laat de liefde niet aan toeval over