Pijn in benen

Cindy | email | 21-10-2015

Hallo allemaal,

Ik ben een paar maanden geleden begonnen met hardlopen, maar ik kreeg al snel zo'n pijn aan mijn onderbenen dat ik gestopt ben. Ik had moeite met traplopen, gewoon lopen en hardlopen ging al helemaal niet meer. Ik dacht dat ik mijn spieren overbelast had. Het heeft 2,5 maand geduurd voordat de pijn weg was. Ik ben vorige week weer begonnen met hardlopen met behulp van de app hardlopen met evy. Meteen toen ik begon, kreeg ik weer pijn op dezelfde plek. Ik heb nu drie keer gelopen, twee keer les 1 en een keer les 2. De pijn is weer net zo erg als voorheen en ik heb vandaag met hardlopen echt op m'n tanden moeten bijten om door te zetten. Ik kan weer niet fatsoenlijk de trap op en af en als ik even stil heb gezeten is lopen ook moeilijk. De pijn zit aan de binnenkant van mijn onderbenen. Is dit gewoon spierpijn? mijn huisarts raad me aan om magnesium tabletten te slikken. Meer heeft ie niet gezegd. Heeft iemand goed advies voor me? Want ik wil dit zo graag blijven doen maar het wordt zo wel moeilijk. Alvast bedankt en excuses voor het lange verhaal.

De laatste reactie staat bovenaan. Er zijn 3 reacties op dit onderwerp.

Anna | email | 01-11-2015

Hoi Cindy. Had ik ook in het begin. Het was ook wat dik. Kreeg ook last van een kuit. Kan liggen aan de stand van je benen (veel vrouwen hebben een beetje x benen) en dat je voet een beetje zwikt. Heb nu zooltjes laten aanmeten en draag compressiekousen (Herzog). Deze droeg ik ook in de herstelperiode. Heb 6 weken rust genomen hiervor. Nu gaat het prima. Bouw de spierconditie voor het hardlopen langzaam op. Wellicht heb je hier iets aan.

Cindy | email | 22-10-2015

Ja aanraking doet sowieso pijn. Maar ik heb ff gegoogled en de symptomen komen erg overeen. Ik zal een sportarts bezoeken. Dank je wel!

Jan | 21-10-2015

kan van alles zijn, bezoek een sportarts zelf heb ik beenvlies ontsteking gehad door overbelasting. heb je ook een pijn punt als je er op drukt want dat zou zoiets kunnen zijn , neem ruim de tijd voor herstel en probeer op een zachte ondergrond te lopen.

Geef hier een reactie

tekst

naam

e-mail

Dit veld s.v.p. leeg laten

Een website laten bouwen? Kijk op de Design Studio voor Wordpress: wpdesignstudio.nl


Leuk shirt voor fitte lui!

<b>Laat de liefde niet aan toeval over</b>
Laat de liefde niet aan toeval over

hit counter