tip voor fijne drinkbelt

dk | 26-11-2015

ik doe aan ultra trails en als ik weet dat de verzorging onderweg goed is dan neem ik niets mee, niet heel verstandig ben ik achter gekomen!...een rugzakje met drinksysteem heb ik uitgeprobeerd maar vind ik helemaal niks..het irriteerd me, dat geschuif en geklots bovendien vind ik het warm op mn rug, ik zoek een goede en vooral comfortabele (wil eigelijk niets voelen) drinkbelt met ruimte voor 1 fles van ong 600ml en waar ik mn telefoon / beetje eten in kan doen...budget tot ong.50 euries

De laatste reactie staat bovenaan. Er zijn 5 reacties op dit onderwerp.

dk | 28-11-2015

De nathan trail mix bedoel je volgens mij
Mooi ding! Martijn ,allemaal lovende recenties en voor een leuk prijsje

Martijn | 28-11-2015

Ik heb goede ervaringen met een Nathan belt, 2x 300ml. Zit erg comfortabel, let wel even op de maat. Met 1 grote fles heb ik geen goede ervaring, zit toch in de weg en klots als het half leeg is (Inov-8 belt)

Bij de Lidl hebben ze ook soms een belt in de aanbieding, lijkt uit de zelfde fabriek als Nathan te komen maar met een vriendelijkere prijs.

ps, klotsen van water in een rugzak beteken dat er nog lucht in zit, dit kun je er uit zuigen zodat het niet klots. Warmte blijft met een rugzak.

dk | 28-11-2015

Hans ik zie op internet alleen maar gelletjes en andere soorten voeding van Power bar ...geen belt

dk | 28-11-2015

hier kan ik zeker wat mee Hans Thanx!,klinkt precies wat ik zoek

Hans | 26-11-2015

Ik heb een belt van Power Bar. Een heel fijn ding waar een bidon tot 750ml in past. De bidon zit schuin op je rug waardoor hij makkelijk (met rechts) te pakken en terug te plaatsen is. Er zitten twee opbergvakjes op. Een met rits en een met klitteband. Die laatste is eigenlijk voor een candybar telefoon maar ik prop er drie gels in. Het vakje met de rits past mijn S3 met wat moeite in.
Qua draagcomfort bevalt deze belt mij heel erg
goed. Ik hoop dat je hier wat aan hebt.

Geef hier een reactie

tekst

naam

e-mail

Dit veld s.v.p. leeg laten

Een website laten bouwen? Kijk op de Design Studio voor Wordpress: wpdesignstudio.nl


Leuk shirt voor fitte lui!

<b>Laat de liefde niet aan toeval over</b>
Laat de liefde niet aan toeval over

hit counter