flashy huisvrouwen.......

tom | 16-12-2015

wie kent ze niet, de flitsend uitziende huisvrouwen die in de duurste outfitjes en uiteraard met de nieuwste gadjets het kroost naar school brengt en daarna een rondje van 4 km te lopen...niet te vergeten een buidel om met 4 flesjes sportdrank..uiteraard niet vergeten dit op FB te plaatsen, anders heeft het al helemaal geen zin natuurlijk
het verbaasd mij nog iedere keer weer

De laatste reactie staat bovenaan. Er zijn 12 reacties op dit onderwerp.

wilma | 31-12-2015

Ja als het om onzin gaat weet Tom het wel.

tom | 31-12-2015

stop nou ff allemaal , de doelgroep die hans zich voorstelt bedoel ik juist niet ikzelf heb juist veel respect voor de vollere dames , hebben het niet makkelijk en stellen zich kwetsbaar op , dikke duim!!echt respect.
het gaat mij juist om die hippe dametjes, type: managers/hotemetoot/hipsters...grote zonnebrillen ..ik zie ze in grote getalen met de mooiste loopspullen incl alle toebehoren ,uiteraard met oortjes in voor bijpassende muziek /virtuele trainer...juist die missen letterlijk en figuurlijk het hele doel...lopen hoor je eigenlijk te doen zonder muziek of trainer lopen is juist de puurste vorm van sporten en ontspannen tegelijk.

mijn mening is verder ook helemaal niet belangrijk en wist ook niet dat het weer zoveel onzin teweeg brengt.

# stelletje mafketels | 25-12-2015

Ik verleen Timo dispensatie. Hij mag dan wel een enkele reis naar China nemen, samen met mogol Alfons van Rechteren alias de schijtlollige Fokke Anne te Ljauwerd.

wilma | 23-12-2015

Ach ja het introduseert Timo niets en innerlijk is het een scheetje.

timo | 23-12-2015

ken alle handleidingen van hardloopklokjes uit mijn hoofd dus maakt mij niet uit wat je over me zegt. het gaat om innerlijk, uiterlijk is voor dommen die iets willen dispenseren, dus...

wilma | 23-12-2015

Zo die Timo is inderdaad erg interigent zeg.

En wat betreft de eczeemplekken hoeft hij zich geen zorgen te maken want wie wil er nu in contact komen met zo'n schimmelende pullover drager.

Aernout Babylon | 22-12-2015

Jo hans, vergeten hoe wij ooit begonnen zijn?

Ik kan niet voor anderen spreken maar aan mijn techniek is nooit veel aan te merken geweest. En ik heb toch met trainers gewerkt die niet de minsten waren.

Desi | 22-12-2015

hans heeft zeker zelf een dikke vriend, hahaha. zag ze wel lopen pas geleden... van achter leken het net een mager meisje met daarnaast een dikke vrouw. Bleek dat die magere hans was en die dikke zijn vriend. De witte Roemillo en Eugene Baumgard!

Echt, deze bubbel boys bezorgde me bekant een stuip. ja toch

gekke henkie | 17-12-2015

hansje pansje kransje toch .... ze hebben idd een doel, alleen halen ze dat nooit om dat dit soort dames het aan doorzettingsvermogen ontbreekt, ander waren ze nl niet zo fors ...das een punt toch?
Val jij toevallig op dit soort gezette vrouwnen Hansje? Of ben je de gelukkige die er een heeft ,,,, #poorboy

Hans | 16-12-2015

Ja ik denk dat ik wel weet welke "groep" er wordt bedoeld door tommieboy. Hoe forser ze zijn en hoe slechter de looptechniek van die vrouwen hoe meer respect ik er voor kan opbrengen. Ze lopen namelijk wel en hebben scheit aan types zoals tom en gekke henkie met hun getrol en vooroordelen. Die dames hebben zich wss doelen gesteld en daar is niks mis mee.
Zeker vergeten hoe jullie zelf ooit zijn begonnen met hardlopen als jullie dat al doen.

wilma | 16-12-2015

OK Tommieboy jij plaatst je onzinnige gedachtekronkels in ieder geval niet op FB.

gekke henkie | 16-12-2015

oooh mijn god maak me gek met die trollen!
en dan ook nog een reet hebben van hier tot tokio!

Geef hier een reactie

tekst

naam

e-mail

Dit veld s.v.p. leeg laten

Een website laten bouwen? Kijk op de Design Studio voor Wordpress: wpdesignstudio.nl


Leuk shirt voor fitte lui!

<b>Laat de liefde niet aan toeval over</b>
Laat de liefde niet aan toeval over

hit counter