Startbewijs Dam tot Damloop. Ben jij de hardloopheld die wij zoeken?

KNGF Geleidehonden | email | 26-04-2016

Hardloophelden gezocht!

Om geld in te zamelen voor het opleiden van onze geleidehonden, zijn we op zoek naar sportievelingen met de juiste teamspirit. We zoeken hardlopers die tijdens de Dam tot Damloop 2016 willen meelopen in het KNGF Geleidehonden-team. Durf jij deze sportieve uitdaging aan?

Heb je nog geen startbewijs? Mail dan eerst naar n.hasselt@geleidehond.nl. We hebben vanuit KNGF Geleidehonden 50 startbewijzen beschikbaar. Inschrijven is mogelijk tot 01-06-2016. We behandelen de aanmeldingen op volgorde van binnenkomst.

Heb je zelf wel al een startbewijs weten te bemachtigen via individuele inschrijving? Dan kan je een actie aanmaken op www.actievoorgeleidehonden.nl en laat je door zoveel mogelijk mensen sponsoren.

Houd jij ook wel van een uitdaging? Wil jij aan je conditie werken en het goede doel steunen? Sluit je dan aan bij het KNGF Geleidehonden-team voor de Dam tot Damloop op zondag 18 september 2016.

Elke deelnemer zorgt voor een minimaal startbedrag van 161 euro dat ten goede komt aan de opleiding van onze geleidehonden. Zo steun jij onze honden met een missie, ben je sportief en gezond bezig en hebben we met elkaar een mooie dag.

Geef hier een reactie

tekst

naam

e-mail

Dit veld s.v.p. leeg laten


Leuk shirt voor hardlopers die het met gemak doen :)

Vakantie-discount, accomodaties

<b>Laat de liefde niet aan toeval over</b>
Laat de liefde niet aan toeval over