Adverteren? Stuur een mailtje naar runnersmeetingpoint4u (at) gmail.com

Pijn in knieholte

Erik | 06-03-2006

Sinds een paar weken loop ik met een vervelende pijn in de knieholte die het lopen vrijwel onmogelijk maakt, behandelen met afwisselend ijs en warmte hebben tot nu toe nog weinig resultaat het speelt met name op indien het betreffende been belast wordt met schokken door het lopen. Enig idee wat voor een soort blessure het betreft en de beste behandeling?

Er zijn 64 reacties op dit onderwerp, de eerste reactie staat boven

Road Runner | 06-03-2006

Hallo Erik, de blessure die jij waarschijnlijk heb noemen ze een (Bakerse Cyste)
Dit is een atleten blessure. Hardlopers en tennisers krijgen het
Je voelt de pijn waar het bovenbeen en het onderbeen aan de achterkant bij elkaar komen. Je kunt daar een bult voelen, als een klein balletje gelatine.
Het is niet kwaadaaardig, en je kunt het niet zelf behandelen, ga met deze klacht naar een orthopedisch chirurg. Dit is het advies wat ik je kan geven, ik wens je veel succes verder.

Nancy | email | 05-04-2006

ik heb echt super last van mijn knieholte, je kunt er niks aan zien of voelen, maar het lopen gaat moeilijk en ik kan mijn been niet meer recht krijgen. ook ben ik 2x tijdens het lopen door mijn been gezakt en gevallen dat kwam door mijn knie weet jij misschien wat ik heb?

Bart V. | 05-04-2006

Nancy, ga naar je huisarts en laat je eventueel doorsturen naar een specialist/sportarts.

arias | email | 10-04-2006

Hallo,ik wandel gewoon omdat het een gezonde bezigheid is.
Maar nu sinds een tijd behoorlijke pijn in mijn knieholte wat trekt naar mijn kuit en achterkant dijbeen.Het voelt als kramp en vooral als ik mijn been in rust heb of lang op mijn benen sta wordt het erger.Ook kan ik mijn been niet geheel strekken zonder deze geniepige pijn en als ik het wel probeer klapt mijn knie door en kan ik dit niet opvangen.Ben naar de huisarts geweest zegt dat het slijtage is van de knie maar het voelt meer alsof het van mijn spieren afkomt.
Wie heeft hier ook mee te maken gehad of wie heeft een tip voor mij wat het zou kunnen zijn,heb er nou al zoŽn 7 weken last van.

ad kooijman | email | 09-04-2007

toen ik vanochtend ging inlopen leek het net of er een aantal peesjes in de knieholte ,bovenkant kuit over elkaar schoven dit was een vreemd irritant gevoel wat niet overging tijdens het lopen en ook voelbaar blijft de rest van de dag over een week loop ik rotterdam marathon hopelijk wat mankeer ik ik had er nog geen last van gehad en had ook al 4 dagen niet gelopen omdat we aan het afbouwen zijn met de training

Joke Henneveld. | 16-05-2007

ik lig lekker te slapen en wilde me omdraaien en dat ging niet,ik kreeg een vreselijke kramp in mijn knieholte dat heeft een tijd geduurd,ik kon ook niet uit mijn bed komen en ben hierdoor ook wel wat in paniek geraakt,toen ik uit mijn bed kon komen heb ik een uurtje op gezeten en is het wat afgezakt,is er iemand die weet wat het zou kunnen zijn en wat je er aan kan doen?

Joke Henneveld. | email | 16-05-2007

ik lig lekker te slapen en wilde me omdraaien en dat ging niet,ik kreeg een vreselijke kramp in mijn knieholte dat heeft een tijd geduurd,ik kon ook niet uit mijn bed komen en ben hierdoor ook wel wat in paniek geraakt,toen ik uit mijn bed kon komen heb ik een uurtje op gezeten en is het wat afgezakt,is er iemand die weet wat het zou kunnen zijn en wat je er aan kan doen?

isabelle | email | 22-05-2007

als ik uit eigen ervaring mag spreken:
ik ben door mijn knie gezakt en ik had toen het gevoel alsof er een stukje uit mijn knie was gevallen, nl achterin de knieholte.
ik was daardoor stabiliteit kwijt in mijn knie en ik ben er toen nog enkele keren doorgezakt.

ga hiermee zeker naar de dokter!! ik heb er zelf 3 weken mee gewacht, en had toen ook het gevoel dat alles vanzelf in orde zou komen (pijn en zwelling waren bijna volledig weg en de instabiliteit loste ik op met tape).
naar de dokter geweest, scan, mri en resultaat: kruisband afgescheurd+ scheur in de meniscus.

aboeharie | 22-05-2007

ik heb soms als ik gewoon aan het lopen ben, dat ik in een x door mn knie zak, en hou ik er een paar dagen pyn aan over, ik weet niet wat het is, en ik hou niet so van dokters, dus als iemand weet wat het is of er ook last van heeft.. laat een reactie achter..

lisette | email | 06-08-2007

hallo allemaal, ik heb 3 maanden gelden de kniebanden gescheurd van mijn rechter knie en heb veel last overgehouden van pijn in mijn knieholte. als mijn been recht staat valt het wel mee maar kan niet lang hurken of als ik mijn been gebogen heb kan ik daarna even niet meer lopen. nnu heb ik sinds enkele weken precies hetzelfde in mijn andere knie dus ik zou zeggen dat het niks met een blesure te maken heeft.heeft iemand anders deze klachten ook of gehad en weet jij wat het is of wat je er aan kunt doen?

Carla | 17-10-2007

Ik loop al een half jaar met pijn in mijn knieholte (een scherpe pijn) na een val. Er werd eerst gedacht aan gescheurde meniscus. Dit werd uitgesloten na een MRI (gelukkig maar).Wel zijn mijn kruisbanden uitgerekt door de val. Maar nu kon ik wel eindelijk naar mijn sportmasseuse zij constateerde een spier als steen (de popliteus) Deze spier zit diep verweven in je knie en is moeilijk voelbaar voor de leek.
Ik heb mijn eerste massage gehad. Hij was heeeeeeeeel erg pijnlijk.
Hopelijk hebben mensen hier ook wat aan.

linsey | email | 27-10-2007

Ik ben gister gevallen,en volgens de dokter is mijn knieband uitgerekt,maar door de zwelling kan er geen foto gemaakt worden.
Ik kan amper lopen,en zak ook vaak door me been,en het doet zo veel pijn aan binnenkant van me knie loop ook met krukken,het weekend komt eraan,weet iemand iets voor me,moet ik koelen,rekverband?wel hoog houden zei de arts
Gr Linsey

Frank | email | 27-11-2007

Hoi iedereen,

ik heb in mijn rechtknieholte een spiertje (ook rechts in de holte voor jezelf gezien zeg maar) dat gwn pijn doet als ik mijn voet naar mijn rug toe haal tijdens het ''rekken & strekken'', en ik heb rondom om mijn rechterknie soms ook pijn tijdens sporten als ik de bal bv. hard weg schiet, ik ben een week of 4 geleden gevallen met de fiets, en heb die weken erna gwn gevoetbald met een kniekous, het wordt al wel wat minder kwa pijn rondom de knie, maar dat spiertje in de holte blijft wel zitten, weet iemand wat het is. Alvast bedankt!

Ati | 27-11-2007

@ Linsey
Rust, koelen, steun geven en met de voetjes van de vloer helpen je in ieder geval het weekend door. Sterkte meid.

natasha v. .w | email | 04-12-2007

Natasha,
Ik zit graag met m'n linkerbeen onder m'n billen wanneer ik van de bank op wil staan en mijn been wil strekken heb ik een kramp in mijn knieholte. Wat is dat? ik ben 56 jaar.

Mirjam | email | 07-12-2007

Hoi,
ik ben vorige week zomaar ineens gevallen. Ik kwam wel raar terecht, mijn ene knie achter de andere voet. Hevige pijn. In het ziekenhuis zijn toen foto's gemaakt, mijn knie was opgegwollen, dus vandaag moest ik terug. Ik kan mijn rechterbeen niet recht krijgen en ik heb pijn aan de linkerkant van mijn knie. Vandaag is er een MRI scan gemaakt. De 13e mag ik terug voor de uitslag.

joyce | email | 07-12-2007

hallo iedereen! ben over 5weken door mijn knie gezakt zo ineens en had enorme pijn aan de binnen kant van mijn knie
nu na 5weken kan ik er al beter op lopen en staan maar voel dat er iets niets pluis is als ik stap! als ik mijn knie heel goed plooi krijg ik een pijnlijk gevoel aan men knie dat 15seconde duurt
kan er mij iemand zeggen wat het kan zijn?
moet de 31se december scanner mri gaan doen. maar ben zo bang en zou graag toch al willen weten wat het zou kunnen zijn!
vriendelijke groetjes joyce.

Yennice | email | 11-12-2007

Ik ben laatst met rennen ineens door een verkeerde beweging heel naar terecht gekomen.. zodanig dat ik mijn hele been had verdraaid en door de pijn kon ik niet meer opstaan, heb een half uurtje gewacht om te kijken of het minder werd en met zeer veel moeite heb ik mezelf naar huis weten te krijgen, thuis kon ik s'nachts niet slapen van de stekende pijn en het gevoel alsof het bot helemaal niet goed meer zat.. ben de volgende ochtend meteen naar het ziekenhuis gegaan en wat bleek:

mijn hele knieband was afgescheurd + op verschillende plaatsen spieren helemaal verdraaid.. heb zelfs 1 nachtje in het ziekenhuis gelegen omdat mijn been recht op moest blijven :s.. vervolgens 8 (!) weken met me hele been in het gips in een rolstoel gezeten .. DUS GA METEEN NAAR DE DOKTER !

harry | email | 31-08-2008

Hoi,
Na lange tijd niet gelopen weer begonnen.
Ongeveer 2 km en dag ernaar had ik veel pijn in mijn knieholte en was ook een beetje dikker. Tijdens mijn werkzaamheden als service monteur waarbij ik op de knieen zit kom ik amper omhoog en duurt het even voordat ik weer normaal loop.
Kan iemand mij vertellen wat dit kan zijn?

Caroline | email | 05-09-2008

Hallo,
In de zomer heerlijk gelopen.Nu, met name tijdens heuveltraining erg kramp in mijn knieholte's. Volgens een fysiotherapeute is de boosdoener een kleine achterliggende spier. Het kan ook een vaatprobleem zijn.
Zou het ook kunnen helpen als ik gewoon al met een lange tight ga lopen, dat het gewoon de kou is...wie wat mijn collegea-hardlopers heeft hier ook last van en heeft tips???

Melvin | 19-11-2008

Heej iedereen,

ik had een week of 3 geleden na trainen (voetbal) in eens een stekende pijn in mijn knieholte, mijn knie zelf was ook dik. Na anderhalve week rust was mijn knie bijna normaal en voelde ik de steken ook bijna niet meer. Tot ik vorige week tijdens een les taek-won do na een trap in de lucht ineens weer verschrikkelijke pijn kreeg en amper nog kon lopen. Ik voel dit nu niet meer tijdens het lopen maar als ik gehurkt zit of op mijn knieen met mijn volle gewicht (billen op mijn hielen) steekt het nog steeds heel erg.

De dokter zegt dat het niet zoveel is alleen de na last van een kleine verekking. Ik ben echter bang voor mijn meniscus of voor die cyste wat ik hier lees.

Wie weet wat ik heb?

deanne | 19-03-2009

Ik heb sinds half december last van mijn knieholte en men constateerde niets maar het werd steeds erger kreeg pijnstillers daardoor allergie enz. Nu vandaag foto gemaakt men constateerde extra botgroei soort uitstulping in de knie geen cyste! nu verder met onderzoek mri en er gaat nog ivm mijn vroegere trombose een echo gemaakt worden. 21 april de uislagen. Pijn in knieholte en uitstraling naar kuit en bovenbeen en af en toe een dovig bovenbeen links bovenop. Wordt vervolgd!

jolanda | email | 10-04-2009

hallo iedereen,

Ik heb onlangs een wedstrijd gelopen, waar ik veel op "klinkertjes " heb gelopen.
Gewoon op straat dus. Kan mijn kniepijn ook komen door de ondergrond?
Het begint in mijn linker knieholte en het straalt een beetje uit naar mijn kuit. Enig idee wat dit kan zijn?

Rene | email | 27-04-2009

Het kan ook, net als bij mij, een knoop zijn in een spiertje in de knieholte. Ik voelde ook niks totdat de fysio zijn duim erin zette. De knoop ontstaat doordat je springt of op ongelijke grond loopt. Dit spiertje zorgt, samen met de voorste- en achterste kruisband voor de stabiliteit van de knie.

Masseren is het enige wat helpt. Rekken kun je dit spiertje niet namelijk. Mijn fysio heeft mij wel verteld dat wanneer er geen verbetering optreedt, wat tot nu toe wel het geval is, dat ze een injectienaald in de spier zetten waardoor de spier een schrikreactie geeft en de knoop er weer uit is. Maar eerst een aantal sessies bij de fysio (morgen mijn 3e) en in de tussentijd NIET hardlopen.

carla v.d. heuvel | email | 06-06-2009

hallo mijn naam is carla, als ik ,avonds in bed lig en mijn knie,en op elkaar hou dat doet zo,n vreselijke pijn aan de binnenkant van mijn knie,en en vaak trek het door naar mijn onderrug/ weet iemand waar dit vandaan komt? groetjes

michelle | email | 21-06-2009

mijn knieschijf was uit de kom en ikheb 3 weken in het gips gezeten en nu moet ik naar de fysio voor mijn kniebanden want die zijn ook aardig uitgerekt dus ik zou f naar een orthopeed gaan en die geeft je goed advies! Bij mij helpt het wel!

Groetjes

Anne | email | 29-06-2009

Ik heb al 4 jaar last van mijn knieschijf.ik ben overal geweest en elke keer zijde ze heeft vast met de groei te maken ik heb foto's laten maken en een mri scan maar daar kwam ook niks uit. ik heb tape aan de buitenkant en binnen kant van me knie gehad omdat mijn knie steeds weg schoot. Ik ben naar verschillende fisio's gegaan en naar verschillende sportscholen voor me knie te trainen want ze dachten dat het daar aan lag maar dat hielp ook niet het werd juist steeds erger. Wie kan me helpen de artsen en kinderartsen waar ik ben geweest weten het ook niet meer.

vecki | 15-09-2009

hallo mensen ik heb al van in februari pijn in de holte van mijn linkerknie.In mei een operatie gehad maar de pijn is nog steeds aanwezig.Ik heb enorm last als ik smorgens uit bed kom kan ook bijna mijn been niet tillen naar de rug toe steeds vochtophoping mi scan + echo waren goed.kine helpt ook niet deze heeft me terug naar een specialist doorgestuurd.Kan iemand hier eventueel wat uitleg over geven. dank u

vecki | email | 15-09-2009

email vergeten

Teun | email | 12-12-2009

heb sinds vandaag ook hevige stekken en kramp in rechter knie.. erg raar.. vooral omdat ik nog erg jong ben.. sport niet (teminste niet ab normaal) wel veel werk/lopen in de horeca.. maar was vandaag gewoon vrij.. erg raar.. effe afw8ten hoe het deze week gaat anders afspraakje maken met doktor..

Dirk | email | 14-03-2010

Ongeveer 6 weken geleden kreeg ik ook lats van mijn knieholte. Eerste een beetje, werd met de dag erger, tot het ineens over was. Voor ongeveer 2 weken. Toen was het er inees weer en nu erger dan daarvoor. Mijn linker knieholte is ook een stuk dikker dan de rechter. Bij normaal lopen doet het een beetje pijn. Maar als ik mijn been draai, of hurk, dan is het niet te harden. De verdikking is nu ook een beetje blauw. Iemand enig idee wat het kan zijn, en wat te doen?

saskia | email | 22-03-2010

Goedendag, Half januari ben ik gevallen met me fiets en raar terecht gekomen op me linker knie, fysio denkt aan een kneuzing. Nu bijna 3 mnd later kan ik
's nachts niet uit me bed komen van de pijn achter me knie en kuiten. Ik kan ook niet op me knieen zitten en ook niet in een kleermakerszit. Wie herkend dit.

Janny | email | 04-04-2010

ik ben al wat ouder en sinds ik (aangemeten) steunkousen draag heb ik pijn in mijn linker knieholte. Herken iemand dit??? En wat is er aan te doen???

Lilian | 04-04-2010

Ik denk dat iedereen die hier zijn problemen beschrijft maar gewoon het beste naar een dokter kan gaan. Die mensen hebben er toch niet voor niets minstens 6 jaar voor geleerd...

kaatje | email | 16-04-2010

Ik merk dat niemand antwoord geeft op de vraag/vragen: nl. : wat kan dit zijn en hoe gaat het over?

de reacties zijn alleen maar in de trant van: "ik heb ook super last van..." etc.

Bernd | 17-04-2010

ik ken de symptomen klinkt als een zware overtraining of een runnersknee, ik ben al nl heel wat specialisten afgereisd, hier kun je mnden last van hebben koelen heeft geen zin, als het goed is voelt het aan of je een klem op je knie hebt en totaal blokeert

miavan veluw | email | 20-04-2010

ik heb pijn in men linker knie,als ik werk dat gaat wel,als ik wandelen ga,dan voel ik pijn in men knie,af en toe steken en achter men
knie holte,men knie is dik.wie weet wat ik er aan kan doen.

saskia | email | 24-05-2010

nou ben de mri scan in geweest en weet nu waar de pijn vandaan komt, me achterste kruisband in me linker knie is de boosdoener, het is uitgerekt en geirriteerd nu afwachten wat ze eraan willen doen. Is er iemand die hier ervaring mee heeft of gehad?

sakina van veen | email | 01-10-2010

hallo, since dinsdag heb ik heel erg last in mijn knieholte. door de training (voetbal). als ik me been helemaal strek ga ik kapot, maar ook als ik heb helemaal buig.

( E.H.B.O denk dat ik een scheur of verekte spier heb ik mijn knieholte.)

martin van rijnsbergen | email | 05-10-2010

ik had pijn in de knieholte dinsdag (paracetamol geslikt) - woensdag : extreme pijn knieholte en in dij- & kuitspieren (kon niet goed lopen)- begin massage knieholte - donderdag pijn minder - vrijdag weer minder - maandag : over - dokter dacht baker cyste (ik niet) - ik heb ook geen roentgen-fotos en echo laten maken - het was "gewoon" over - ik denk meer aan over-reactie van zenuwen - ik ben "al" 63 jaar - veel beweging maar geen sport (ik zit niet veel) - enige dagen voor "problemen" heb ik geprobeerd iets zwaars te verschuiven - mijn "conclusie" : klein (verwaarloosbaar) spierscheurtje en zenuw-reacties - rust in liggende houding en knie iets hoger op kussen heeft ook geholpen - het was de eerste keer dat ik dit meemaakte - misschien hebben jullie hier iets aan - groet : martin

jorg | email | 20-11-2010

Hallo, ik heb al zo'n 2 maanden last van mijn knieholte, en weet niet wat het is ik kan er gewoon mee sporten en dan heb ik er geen last van maar de dagen er na voel ik een lichte pijn in de knieholte, het is denk ik gekomen doordat ik een printje heb getrokken, en ik nog niet helemaal warm was gelopen, is dit een een scheurtje in mijn achterste knieband en wat is het verstandigste om te doen ???

groeten Jorg

dennis | email | 05-02-2011

Na 20 jaar weer aan het sporten/hardlopen/race fietsen
nu ga ik voor de 10 kilometer oefenen,
tijdens het hard lopen krijg ik na ongeveer 5 kilometer (ik denk zelf bij het wandelen tussendoor)erge pijn in mijn linker knieholte en dit wordt erger en erger tijdens het lopen,een paar uur na het lopen gaat het wel weer goed,
de fysio kon niks vinden, ze stelde voor om een betere warming-up moest doen en misschien maar voor de 5 kilometer moest gaan wie weet wat ik heb of wat ik hier aan kan doen??

Rietje | email | 13-02-2011

Heb drie dagen met blote voeten een flinke strandwandeling gemaakt en daarna Sevilla bezocht en natuurlijk veel gelopen. Dus erge pijn in de R.knieholte. Denk aan een verrekte pees of spier. Hoe lang kan dit duren. Wie weet hiet een antwoord op. En wat is het beste om te doen?
Al met al waaaaardeloos!!!!!!

O.Gdouda | email | 06-03-2011

Pijn in de knie(holte) kan heel veel verschillende oorzaken hebben. De oorzaak kan in de knie, enkel of heup zitten, of zelfs vanuit de rug komen. En de klacht kan uit de spieren, pezen, slijmbeurs, gewrichtskapsel, gewricht, etc komen.
Het is wel verstandig om een afspraak te maken bij een erkende NCA chiropractor of fysiotherapeut voor een goede diagnose en advies.

p.heuvelmans | email | 02-09-2011

Peter:

Denk eens aan.
spondylartritis
Dit is pijn onder de knie.?
zoek dit maar eens op En kijk als deze
klacht over eens komt met die van jou.

LadyBoss | email | 12-09-2011

Hallo

Ik heb (pas) sinds een dag of 3 last van mn knieholte, en ben vandaag eens gaan Google'en en kwam hier terecht.

Ik heb niks verrekt, geen gekke dingen gedaan met mn benen of rare oefeningen.
Het begon savonds, en zit in mn knieholte en bovenkant van mn kuit. Niet mn hele been.

Ik lees veel op internet over Bakerse Cyste, en slijmbeurs ontstekingen.
Ik weet niet precies wat het is, alleen dat het in mn knieholte een licht zeurende pijn is. Lopen gaat prima, buigen ook. Bij het strekken van mn been en voet, trekt het een beetje en word mn knieholte hard.
Ik denk zelf aan een spier ofzo.

Van de oplossingen hier gelezen, ga ik het eerst proberen met ijs, om beter te laten doorbloeden.
Iemand nog een suggestie, altijd welkom :)
En alvast bedankt.

Groetjes

Lis | email | 08-01-2012

Nou, hier word je ook niet wijzer, alleen een klaagbaak......

Silva | email | 07-02-2012

Hallo,

Ik heb sinds een week last van mijn knie + knieholte. Als ik veel loop krijg ik een bult in mijn knieholte en doet mijn knie pijn.
Dokter dacht gelijk aan Bakerse Cyste. Het ziekenhuis heeft een echo gemaakt en er zit geen Cyste. Mijn knie voelt soms warm, rood en dik aan.
Ik heb ontstekings remmers gekregen maar die werken niet.
Iemand een idee wat dit kan zijn?
Ik heb 1 maande geleden een brommer ongeluk gehad en toen ben ik lelijk op die knie terecht gekomen, gekneusd.
Ik heb jaren beenlengte verschil van 3 cemtimter gehad. Inmiddels een halfjaar gecorigeerd en in die perido nergens last van gehad.
Ik zou heel graag willen weten wat er aan de hand zou kunnen zijn. Iemand tips ??
Groetjes Silva

S Utrecht | email | 26-03-2012

Ontsteking fibolakopje??? Zoiezo ga allemaal naar fysio ofzo. Beter fysio dan dokter, als fysio zegt k weet niet wat t is, dan naar dokter die kan je dan namelijk eventueel doorsturen naar ziekenhuis voor mri. Heb ik ook gehad ik had me binnenste knieband gescheurd maar dat is iets anders.. Anyways, ik heb dus ooit n keer iets gelezen over ontsteking fibolakopje. Succes en sterkte allemaal.

Loes | 24-07-2012

Als ik zo al jullie verhalen lees hebben veel mensen last van een pijn in de knieholte. Zelf heb ik hier ook last van gehad, ben zelf tijdens het sporten door me knie gegaan en na heel wat onderzoeken later bleek ik een gescheurde kruisband te hebben en meniscus. Dit is nu verholpen, na wat jaren revalideren. Echter had ik net als jullie na mijn operatie last van die knieholte..vaak een overbelasting van de spieren, dus zeker rusten en niet gaan dporten. Je moet gaan wandelen of fietsen en zeker door de fysio laten behandelen. Binnen een maand was ik er vervolgens vanaf, maar niet sporten!!!

silva | email | 27-03-2013

hallo,

ik loop al 2 jaar met pijn in mijn rechterbeen. ik heb beenlegte verschil maar is goed gecorrigeerd. als ik lang moet staan of lopen krijg ik een bult in me knie holte. er is al een echo gemaakt, foto's en mr en niemand kan niks vinden. ze hebben ook al kiijk operatie gedaan maar ook daar niks gevonden. inmiddels 2 jaar pijnm, ben pas 25 jaar oud. weet iemand hier raad mee?/

groetjes

Eva | email | 28-04-2013

Hallo,

Ik heb ongeveer 5 weken last van de achterkant van mijn knie... ik weet alleen niet hoe het heet waar ik pijn heb. Het zijn 2 dingen aan de rechter en linker kant die er volgens mij voor zorgen dat je je knie kan buigen. Ik ben ooit een keer gevallen, waardoor ik waarsschijnelijk spiertje had verrekt, maar nu na 5 weken kan ik niet helemaal door mijn knie buigen.... help

elisabeth | email | 07-05-2014

Ik heb op mijn Vakantie in Singapore, erg veel gelopen,na 15 uur vliegen deed mijn rechterbeen erg veel pijn, aspirine geslikt, de zwelling was over, de pijn bleef nog wel, toen kreeg ik zware rugpijn, toen die verdwenen was ,schoot het in mijn linkerbeen, aan de knie holte,ik kon er niet op staan of lopen, flink ingesmeerd met Paarden creme,en de massage er op, het werd minder, vrijdag naar de arts, ik denk op mijn gevoel af, dat er een Spier in de Knoop zit.vreemd rechterbeen nu perfect rug perfect, en alles is naar de linkerkant verschoven.Na jaren pijn gehad aan dat Rechterbeen.

max | 09-05-2014

@ elisabeth: ben je vandaag geweest? Hoe is het nu? Ik hoop dat de arts even gedacht heeft aan een trombosebeen/embolie. Het verhaal plus de lange vlucht doet me er erg aan denken. Hoop dat het goed met je gaat, laat wat horen als je wilt?

Julia | email | 17-06-2014

Hallo,

Ik ben tijdens hockey door mijn knie gezakt en die avond was een feest daar ben ik naar toe geweest met een knieband om en toen ben ik weer door mijn knie gegaan toen ging het een week goed en dacht ik dat het bijna over was dus ging ik even een balletje overtikken met mijn broers niet intensief ofzo en toen ben ik weer door mijn knie gegaan nu heb ik pijn in mijn knieholte ik kan mijn been niet helemaal strekken en ook niet helemaal buigen en ik kan amper lopen. Weet iemand wat dit zou kunnen zijn?

Klaas | email | 01-07-2014

Heb last van me knie holten werd in de nacht wakker op eens kreeg ik een soort schok en als ik het aan span doet het pijn kan iemand me helpen heb het soms

jan | email | 16-10-2014

myn vraag. minicus geopereerd daarna baker cyste uitgehaald en wel 4 maal leeg gezogen maar daarna als ik in bed begind de pyn en dat voel ik de hele nacht door een stekende pyn in myn knie. kan iemand my daar helpende hand by geven

yvet | email | 19-10-2014

Ik heb als ik heel even ren dat ik opeens hele erge steek krijg dat ik niet meer kan lopen
Ik heb wel eens een dag gehad dat ik niet meer kon lopen

emel | email | 06-01-2015

Hoi ik heb sinds vandaag klapte ik tijdens het voetballen men rechterknieholte ik kan er wel op lopen en draaien rennen ook wel beetje maar als ik op men tenen sta dan doen het beetje pijn wat is het ? En wat kan ik daaraan doen

roberto | email | 25-06-2015

Als ik hurken gaat zitten en opeens weer rechtop wil staan kan ik niet op mijn rechterbeen staan. het doet vreselijk pijn en lukt gewoon niet erop te staan. met gebed en smekingen de been wat schuin-recht naar voren proberen te strekken en kwam een tik en alles was weer voorbij. is me al twee keer overkomen.
voorgeschiedenis: na geen jaren meer te hebben ge-hardloop ineens een uur gaan hardlopen volgende dag een knieband omgedaan dit was de boosdoeder.. ik voelde toen al dat dit de knie ( pezen botten en alles wat erin zat) in elkaar trok. ik zal de huisarts om fysio vragen.

suzanne | email | 02-04-2016

hallo
ik heb zins een paar dagen last van me linker knie
hij is dik en als ik loop krijg ik kramp in me knie
wat kan dat zijn ?

Dokter van der Snee | 08-04-2016

Suzanne, waarschijnlijk heb je een knie blessure

patrick | email | 05-05-2016

hallo...
lekker een stukje gewandeld naar bevrijdingspop in haarlem,
trein retour, en sprintje trekken naar de bus.. ineens pats.. striemende pijn in mn linker knieholte, als ik nu loop of de trap oploop is dat erg gevoelig als ik mijn been lift.. lijkt alsof ik daar behoorlijke kramp heb gehad..
mn fysio ge-apt en hij denkt aan een acute slijmbeursontsteking.. als ik mijn kuit rek, is het behoorlijk gevoelig 7 op10..
wie weet wat??
dank
Patrick

O | email | 31-10-2017

Hallo

Mijn vriend 25 jaar, heeft heel veel pijn in zijn linkerknieholte. Hij geeft ook aan dat hij er heel veel last van heeft. Maar bij hem verspringt het ook van de een op de andere knie. Waar kan dit vandaan komen? Hij kan ze been ook moeilijk strekken. En met lopen heeft hij veel last.

Alvast bedankt.

hit counter

Geef hier een reactie

tekst

naam

e-mail

Dit veld s.v.p. leeg laten


Een mooie hoodie voor een deelnemer aan de Amsterdam Marathon, bestel wel op tijd!

<b>Laat de liefde niet aan toeval over</b>
Laat de liefde niet aan toeval over

Passie voor hardlopen? Neem nu een extra voordelig proefabonnement op Runner's World, het meest gelezen hardloopmagazine!