Adverteren? Stuur een mailtje naar runnersmeetingpoint4u (at) gmail.com

Eens een triathlon proberen?

Duursportvereniging TTL | 07-04-2014

Steeds meer hardlopers maken af en toe een uitstapje. Sommigen proberen eens een cross, anderen worstelen zich door de modder. Heb je wel eens gedacht aan een triathlon? Klinkt misschien extreem, maar dat is het niet! In het hele land zijn tientallen korte triathlons waar je aan deel kan nemen.

Als je niet goed kan zwemmen of fietsen zijn er diverse startersgroepen, waaronder die van ons: Start2Tri. In 10 weken train je naar een 1/8e triathlon. Meer info: www.duursportverenigingttl.nl

Er zijn 4 reacties op dit onderwerp, de eerste reactie staat boven

Dank | 08-04-2014

Gelieve deze illegale reclame te verwijderen

Cornelis | email | 06-05-2015

Goed idee om toch eens aan zon'n triathlon te doen, zoek een maat die voor je wilt rennen als je zelf beter bent met zwemmen bij voorbeeld. Ik kijk veel op het internet naar evenementen, en ook gehoord over de duursportvereniging. Iemand die in juli of augustus een triathlon weet, heel graag, ik ben dan in Nederland, Groet uit Oman

Hans | 06-05-2015

@Cornelis er zijn er in die periode te veel om op te noemen. Kijk op een van de kalenders op wwwtriathlon226nl Zelf even de puntjes op de juiste plaats zetten;)
Succes.

Cornelis | email | 11-05-2015

Hans, ik zal wat kijken op deze site

hit counter

Geef hier een reactie

tekst

naam

e-mail

Dit veld s.v.p. leeg laten


Leuke shirts voor sporters

<b>Laat de liefde niet aan toeval over</b>
Laat de liefde niet aan toeval over

Passie voor hardlopen? Neem nu een extra voordelig proefabonnement op Runner's World, het meest gelezen hardloopmagazine!

Schrijf je ook in voor onze onregelmatig verschijnende nieuwsbrief

* verplicht veld