trainingschema 800 mtr

Jan | email | 15-12-2015

Ik heb in januari een hardloopwedstrijdje met een kickboxmaat over ongeveer 700 meter. Het is niet superserieus maar toch wil ik het wel winnen. Ik kan kickbox trainingen redelijk volhouden, maar bak er met lopen op deze afstand weinig van. Ik heb nog een week of 4-5 en ben bereid 2-3 keer per week te lopen. Heeft iemand een concreet schema dat ik zou kunnen volgen? (heb gezocht op deze site en via google op 800 mtr trainingen maar kon weinig echt concreets vinden). Dank alvast.

Er zijn 3 reacties op dit onderwerp, de eerste reactie staat boven

wilma | 15-12-2015

Geef je kickboxmaat eind december een flinke schop tegen de scheenbenen.

Ernesto Hoost | 15-12-2015

Nou, daar zal hij wel helemaal van ondersteboven raken, zo'n lowkick!

Hoop dat die maat hem goed afblokt, dan zullen we eens zien wie er geblesseerd raakt! Succes met je middenvoetsbeentjes!

Aernout Babylon | 15-12-2015

4-5 weken is te kort dag eigenlijk. Ik weet niet of je weleens iets aan hardlopen doet maar buiten het gegeven dat je in 5 weken heel weinig kan opbouwen, heb je geen hardloopbelastbaarheid. Je kunt dus wel keiharde 200tjes gaan lopen, maar dan ben je misschien na de eerste training al pijntjes waardoor je de rest van de week niks kan doen.

Als je toch iets wilt proberen zou ik beginnen met korte versnellingsloopjes ofzo. 100 meter joggen, dan versnellen tot topsnelheid, even vasthouden en dan uitlopen.

Of 400tjes brug op?

hit counter

Geef hier een reactie

tekst

naam

e-mail

Dit veld s.v.p. leeg laten

Een website laten bouwen? Kijk op de Design Studio voor Wordpress: wpdesignstudio.nl


Leuk shirt voor fitte lui!

<b>Laat de liefde niet aan toeval over</b>
Laat de liefde niet aan toeval over