Adverteren? Stuur een mailtje naar runnersmeetingpoint4u (at) gmail.com

Vitamine en probiotica

Tom Huizinga | email | 17-11-2016

Beste Runners, ben je bewust bezig met voeding of ken je iemand die dat is. Vele topsporters maken er al gebruik van voor een betere focus en voor een beter/ sneller herstel na een top inspanning. In simpele shake dat gelijk staat aan een inname van 6 porties groente en/of fruit. Ben je ge´nteresseerd of ken je iemand die dit interessant lijkt. Geef me dan een berichtje. Tevens kun je er nog leuk aan verdienen! Aanstaande woensdag 23 nov. geven we een seminar in Roden. 24 nov. geven een seminar in Winschoten.

| 18-11-2016

Reclame
Wil je reclame maken voor je site, stuur dan een linksuggestie naar runningad(at)meetingpoint.nl, dan plaatsen wij hem eventueel bij de links. Het is niet de bedoeling om in het naam- of emailveld een complete link of naam met beroep en website te vermelden. Die posts worden weggehaald.
Heb je een product of winkel waar je reclame voor wilt maken stuur dan ook een mailtje naar runningad(at)meetingpoint.nl met je voorstel.

hit counter

Geef hier een reactie

tekst

naam

e-mail

Dit veld s.v.p. leeg laten


Een mooie hoodie voor een deelnemer aan de Amsterdam Marathon, bestel wel op tijd!

<b>Laat de liefde niet aan toeval over</b>
Laat de liefde niet aan toeval over

Passie voor hardlopen? Neem nu een extra voordelig proefabonnement op Runner's World, het meest gelezen hardloopmagazine!