pijn buitenkant schenen en kuiten

Anoniem | email | 06-08-2017

Ik ben nu iets meer dan een half jaar geleden begonnen met spinning.
nu heb ik tijdens spinning last na een kwartier/halfuur opkomende zeurende pijn in de buitenkant van mijn kuit en scheenbeen aan beide benen. na een paar minuten wordt de pijn stekend. De pijn is niet zo hevig dat stoppen nodig is, maar beperkt me wel (weerstand niet mee kunnen opdraaien). Als ik afstap is de pijn snel weg, max 2 uur daarna Ook de dag of dagen erna helemaal geen pijn, ook geen spierpijn of stijfheid.Het voelt alsof er een ballonnetje wordt opgeblazen, alsof er iets vol zit. fietsafstelling is al een aantal keer naar gekeken, maar is goed afgesteld iedere keer. spd pedalen al geprobeerd te varieren maar bied ook geen uitkomst.Ik doe dit nu iets meer dan een half jaar. Is er iemand ,die naast het hardlopen ook fietst, die zich herkent in deze klachten of zou kunnen weten wat het is? Of dat dit normaal is?
(de afgelopen 2 jaar met kuit en heupklachten gelopen, welke veroorzaakt door scheefstand, deze zijn opgelost voordat ik begon met fietsen. de pijn was hierbij ook in rust en kwam al snel, wat nu niet het geval is,)

Er zijn 2 reacties op dit onderwerp, de eerste reactie staat boven

Leo | 06-08-2017

Wat het is weet ik niet, maar als ik jou was was ik blij dat het zich nog niet tot een echte blessure heeft ontwikkeld. Misschien doet het dat ook niet.

Anoniem | email | 21-08-2017

Zou het iets van verzuring kunnen zijn?

Geef hier een reactie

tekst

naam

e-mail

Dit veld s.v.p. leeg laten


Leuk shirt voor hardlopers die het met gemak doen :)

Vakantie-discount, accomodaties

<b>Laat de liefde niet aan toeval over</b>
Laat de liefde niet aan toeval over