De leukste ideeen en ontwerpen voor t-shirts, hoodies enz...
De leukste ideeen en ontwerpen voor t-shirts, hoodies enz...

hit counter

Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Hielspoor

Ary | 11-10-2002

Volgens een r÷ntgenfoto heb ik hielspoor.
Ik heb door de pijn ook al 8 weken niet kunnen lopen en moet binnenkort naar de Orthopaed.
Wie heeft hier ervaring mee. Injectie ? Operatie?

bram buunk | email | 31-05-2003

Ik word er niet vrolijk van als ik dit allemaal lees. Ik heb nu zo┤n 5 maanden last van hielspoor, volgens de arts extra botafzetting in mijn hak, zichtbaar op rontgenfoto. Heb ik gekregen door op mijn hakken een heuvel af te lopen. Eerst siliconenzool gehad, die hielp niet. Nu al twee maanden van podotherapeut speciale steunzolen. Blijvende verbetering merk ik niet. Vaak denk ik: nu is het echt minder (wanneer ik erop druk), maar dan is het een paar uur later plots toch weer pijnlijk. Ik heb maanden niet hardgelopen, maar dat heeft niet geholpen, dus nu denk ik: wanneer het zonder al teveel pijn kan, doe ik het gewoon. Ik heb de indruk dat het na hardlopen niet echt veel erger wordt, maar dat vooral staan, slenteren, in huis klussen en opruimen de zaak verergeren. Ik ga nu in ieder geval die Tantum zalf proberen! Toch heel raar dat dit kennelijk zoveel voorkomt, maar dat hier nog helemaal geen remedie voor is!

Dieter | email | 30-05-2003

Mijn zoon heeft al sinds jan.2002 last. Ook zooltjes, spuiten en foto's enz Op r÷ngenfoto's MRI- en CT-scans is niets te zien. Nu heb ik gehoord van die shock wave therapie.Heeft iemand hier al ervaringen mee??

Ron Schop | email | 19-05-2003

Ron.
Mooie berichten allemaal.Ik loop al 14 maanden rond met klachten waar jullie over schrijven.Al twee spuiten gekregen.1x van huisarts en 1x specialist. Al meerdere zolen aangemeten gekregen. Niets helpt. MORGEN een afspraak met een arts van het sport medisch advies centrum die nu (pas)eindelijk een foto heeft laten maken. Dit was nog helemaal niet gedaan ????.
Ik hoop nu eindelijk te horen wat ik nu eigenlijk heb. Duim maar voor mij.BVD

Saskia | 18-05-2003

Per toeval kwam ik op deze pagina. Meestal is het niet het hielspoor zelf wat de klachten geeft, maar de op dezelde plaats aangehechte peesplaat die onder je voet naar je tenen door loopt (plantaire fasci´tis). De oorzaak is vaak een verkeerde stand of functie van de voeten. In een beginstadium kan een taping uitkost bieden. In een verder gevorderd stadium zolen (bij vorokeur van een podotherapeut). In het merendeel van de gevallen zijn ook de kuitspieren verkort en is rekken effectief om het herstel te versnellen. Een corticosteroid-infjectie is effectief maar paskt de oorzaak neit aan. Grote kans op terugkomen van de klachten en bij herhaling van de injectie kans op peesafscheuring. Shock-wave-therapie is hetzelfde als de "niervergruizer". Het apparaat is nog te nieuw om het effect hiervan aan te tonen.

Noor Berentsen | email | 15-05-2003

Hallo sporters,

Heeft er iemand van jullie ervaring met het behandelen van een chronische achillespeesontsteking c.q. botvlies bij MediChoice Health Care Consultancy,zij werken met de Sonocur Plus. Een soort schokgolven systeem (vgl.niersteenvergruizer).

Ik hoor graag jullie ervaringen.

sara | email | 15-05-2003

Heb nog ff aan mijn huisarts gevraagd wat er precies in die injectie (zie 11-5) zat: het werkzaam bestanddeel is methylprednisolon (merknaam Depomedrol). Het is een corticostero´de.
Daarnaast bevatte de injectie ook lidoca´ne (pijnstiller).
Misschien heeft iemand hier iets aan.

marcel | email | 14-05-2003

volgens mij opereren ken zelf twee mensen die geopereerd zijn
hun comentaar is alle twee het zelfde
dat had ik direkt moeten laten doen

Geef hier een reactie

tekst

naam

e-mail

Dit veld s.v.p. leeg laten

Gaaf shirt met joe joe er op :)
Gaaf shirt met joe joe er op :)

<b>Laat de liefde niet aan toeval over</b>
Laat de liefde niet aan toeval over