hit counter

Web Analytics Made Easy -
StatCounter

gelzolen: zin of onzin?

elina | email | 14-09-2008

Is het aan te raden om gelzolen te gebruiken in hardloopschoenen? Een verkoper van een sportwinkel vertelde me dat deze gelzolen de schokken nog beter opvangen.

Wie heeft er ervaring mee?

De laatste reactie staat bovenaan. Er zijn 9 reacties op dit onderwerp.

Nathalie | email | 12-01-2017

Onlangs bij de podoloog geweest. Deze raadt mij de gelzolen af omdat ik erg soepele ligamenten heb. Ik heb ze dus niet nodig en voor mij loopt het juist zwaar. Sinds ik geen gelzolen heb, loop ik beter.

elina | 30-10-2008

Iedereen bedankt voor de adviezen. Ik ben onlangs naar een betere sportzaak geweest (Runnersworld) en ik merk inderdaad dat de service daar beter is (eerlijk en deskundig advies). De volgende keer koop ik mijn schoenen daar. Ik loop nu al een tijdje hard zonder gelzolen en ik heb nergens last van, dus voor mij is het dus niet echt nodig.

Els Keuning | 06-10-2008

Volgens mij is het beter om gewoon goede schoenen te kopen, als het goed is heb je dan helemaal geen extra zolen nodig. krijg je echt last van blessures dan denk ik dat je beter steunzolen kunt laten maken welke echt op jou voet zijn afgestemd. Ik ben er meer voor om schoenen te kopen bij een speciaalzaak en dus niet bij een sport 2000 o.i.d. Ik zeg niet dat die mensen niks weten maar ik krijg liever advies van iemand gespecialiseerd in hardlopen welke vaak uit ervaring spreken.

adonis | 05-10-2008

als je nergens last van hebt zou ik ze niet kopen. ze zullen best voor ietwat extra demping zorgen, maar blijkbaar heb je dat helemaal niet nodig..

je kunt ook een muts kopen, want dat helpt tegen de kou. maar waarom zou je dat doen als je het helemaal niet koud hebt?

Elina | 05-10-2008

Ik ben naar de winkel Aktiesport geweest en de verkoper probeerde me te overtuigen dat het echt beter voor me is als ik de gelzolen erbij zou nemen. Volgens hem wordt het hardlopen met gelzolen veel comfortabeler en kan ik hiermee blessures voorkomen, maar ik was niet helemaal overtuigd van zijn verhaal.

Mathijs | 25-09-2008

Ik weet niet naar welke winkel je bent gegaan, maar koop je schoenen altijd bij mensen met verstand van zaken. Ik heb uitstekende ervaring met Runnersworld. Zij proberen je niets aan te smeren en nemen uitgebreid de tijd voor je. Mensen in dergelijke zaken kunnen je eerlijk vertellen of je extra's zoals gelzooltjes nodig hebt.

geertje | 24-09-2008

Zolang je nergens last van hebt, hoef je niets (bij) te kopen zou ik denken. Ik gebruik geen gelzolen.

Elina | email | 24-09-2008

Hoi Luc,

Dank voor je reactie. Ik ben een beginnende hardloper en heb op dit moment (nog) geen last van voet- of beenklachten. Er zitten al schokdempers in mijn schoenen, zullen de gelzolen dan niet dubbelop zijn?

Luc | 14-09-2008

Hoi Elina,
Dit heb ik vorig jaar gekocht omdat ik begin van hielspoor had. Die gelzolen helpen perfect en ook mijn gewrichten en rug doen geen pijn meer. Zonder kan ik niet meer.
Echt een aanrader.

Geef hier een reactie

tekst

naam

e-mail

Dit veld s.v.p. leeg laten

<b>We maken er maar het beste van...</b>
We maken er maar het beste van...

<b>Laat de liefde niet aan toeval over</b>
Laat de liefde niet aan toeval over