De leukste ideeen en ontwerpen voor t-shirts, hoodies enz...
De leukste ideeen en ontwerpen voor t-shirts, hoodies enz...

hit counter

Web Analytics Made Easy -
StatCounter

MP3 Speler voor hardlopen

Jasper | email | 20-02-2004

Hi,

Ik ben op zoek naar een goede MP3 speler voor het hardlopen. Wat ik belangrijk vind:
Klein,
Mooi,
Goed geluid,
Het liefst uitbreidbaar geheugen
Voice recording,
FM Radio.

Ik denk zelf aan de:
Mpio FL 100 256 Mb, de
Mpio FY-200 256 Mb of de
iRiver iFP-390T

Wie heeft er ervaring met deze of andere apparaatjes?

Bloem | 29-08-2004

Heb net de Iriver 880 gekocht. Lopen gaar prime.
€ 111 bij MediaMarkt. Echt goedkoop!

Jan | 19-08-2004

Ik gebruik de sportoortjes van Philips met zo'n beugeltje achter het oor. Prima, nooit geen problemen

mettje | 19-08-2004

ik heb al heel wat oortjes geprobeerd, maar er is nog niet een paar blijven zitten. Heel iritant tijdens het hardlopen.

Pascal | 19-08-2004

Ben zelf ook over zon ding aan het denken. Maar wat ik me afvraag is hoe het met de oortjes zit. Als ik vrij intensief aan het lopen ben, wil ik niet dat die dingen steeds uitvallen. Wat voor ervaringen hebben jullie daarmee? Voldoen de normale wlkmanoortjes of zijn die van nike/Philips erg handig?

jim | 17-08-2004

Wat ik nog steeds niet helemaal duidelijk vind (op 1 iemand na) is er ook een mp3 speler die waterdicht is !!!!!!!!!
Ik wil graag als het regent ook met dat ding op hardlopen zonder dat ie het begeeft.

coolmp3 | email | 12-08-2004

Bij Coolelectronics.nl zijn de verzendkosten van een bestelling van boven de â 300 gratis. Ga de Code binnen "verzending".

Desiree Blom | email | 12-08-2004

Het is mij helemaal onduidelijk welke MP3 speler ik nu het beste kan kopen om mee hard te lopen. Heeft iemand goede ervaringen met een bepaald type? Kosten tot 200 euro. Hoeft geen groot geheugen maar graag wel goed te gebruiken en vooral gemakkelijk. Heeft iemand ervaring met de Philips-Nike PSA 220. Wordt aangeboden voor 199 euro, maar wil wel eens weten van iemand die 'm al gebruikt heeft of het wat is. Met downloaden van MPR bestanden heb ik nog geen ervaring, dus ook nog een die makkelijk te downloaden is.

martin | 12-08-2004

Ipod mini,
Ben ik zeer tevrede over het menu de software echt alles.Het enige nadeel is dat hij overal uitverkocht is.Maar ik raad hem jullie echt aan!
1000 nummers
usb of fire wire
super geluid
interne accu.... en ga zo maar door

loopvogel | 03-08-2004

http://www.portablegear.nl
/nieuws-detail.htm? NID=1938

(URL zonder spaties, complete link is "te lang woord")
Met afstandsmeter!!! van Nike/Philips

loopvogel | 03-08-2004

http://www.portablegear.nl
/nieuws-detail.htm? NID=1938

(URL zonder spaties, complete link is "te lang woord")
Met afstandsmeter!!! van Nike/Philips

Esther | 03-08-2004

Ik heb de ipod mini van apple. Deze is echt goed!

NiQuil | email | 03-08-2004

Hoe zit dat ook alweer met je hartslag en muziek tijdens het hartlopen? gaat je hartslag zich niet enigzins 'aanpassen' aan het ritme en is dit niet een beetje slecht?

Ik zoek een mp3/fm/hartslagmeter met een redelijke hardeschijf erin en natuurlijk shockproof

Ron | 21-07-2004

En een dingetje met alleen radio, dus geen cd-speler, zijn daar speciale voor of kun je dan volstaan met een HTK-radiootje.

Laiko | email | 21-07-2004

Ik heb de deze al een heel poosje en ben zeer tevreden. Geen bewegende delen, maar die Radio vind ik wel een must.
http://www.mpman.com/sites/english/p_m700.asp

neel | 16-07-2004

een jaar geleden de mp 3 speler ( psa 128 ) gekocht van philips. Nou is mij 2 weken geleden met het verwisselen van de batterij het pinnetje van het klepje afgebroken. De garantie was net 1 week afgelopen. Jammer genoeg is het klepje niet leverbaar en ken ik de mp 3 speler t.w.v 200 Euro weg gooien. Dus dit is een afrader. Alleen de service van philips al is KL....... oeps sorry. Of iemand moet er nog ergens een hebben liggen dan is het klepje welkom.

BartS | 13-07-2004

Google ook eens naar de Rio Cali:
- geheugen uitbreidbaar (tot 1Gb)
- fm radio
- rubber behuizing

Speciaal voor sporters, compleet met stopwatch.

www.rioaudio.com

Jansen | email | 13-07-2004

Hallo,
Heb ook een 390T onlangs gekocht. Zeer goed over nagedacht, prijs/kwaliteit vergeleken. weliswaar 'maar'128 mb, maar dit is in de praktijk meer dan voldoende. recording zit erop, evenals fmradio. Geluidskwaliteit is echt pérfect!!! Speelt daarnaast bijna alle mogelijke formaten af en is voorbereid op toekomstige formats. Op 1 aa batterij ongeveer 40 uur plezier... Wordt bijgeleverd met armband, welke redelijk goed zit. middels jogshuttle bediening van het apparaat, is goed stevig.. Hartslag is hoorbaar indien geluidsniveau laag staat (ik loop met hartslagmeter). Daarnaast heb ik nieuwe (sony) headset gekocht, met van die beugeltjes om je oren...Goed geluid..!

Si | 12-07-2004

ook ik heb een Iriver 390T helemaal geweldig, ben er echt super enthousiast over.
Of hij op regen bedacht is weet ik niet omdat ik er dan een stukje plastik over doe met een elastiekje uit voor zorg, te gek geluid en geheel schok bestendig.

juriaan | email | 11-07-2004

Over de Nike Philips MP3-speler was ik aanvankelijk zeer tevreden. Vrij prijzig, maar het ding werkte naar behoren. Helaas kon ik hem echter na drie maanden weggooien omdat hij niet op een echte Nederlandse plensbui berekend bleek te zijn.
Je zou denken dat Philips daar toch enige ervaring mee moest hebben.
Nu ren ik weer zonder muziek en dat is gelukkig ook een genoegen.

JamesHond | email | 11-07-2004

Ik heb een Rio/Nike psa (tegenwoordig Philips/Nike), echt perfect dingetje. Er zit een elastische (verstelbaar met klitteband) bij waar je de speler op kunt schroeven zodat je 'm om je arm kunt doen. Prima geluid (de bijgeleverde koptelefoon vond ik niet prettig, maar dat is een detail).
Enige nadeel is dat je software (bijgeleverd) nodig hebt om mp3 te uploaden (maar misschien is dat bij de nieuwe niet het geval). Ohja, hij is ook niet goedkoop......maar wel erg mooi!

jeroen | 09-07-2004

wacht even met de aanschaf,, ik heb een ipod en ben er mee wezen hartlopen,
na 25 min kapt hij ermee net zoals in de gebruiksaanwijzing staat . 25 min schokbestendig .
Ik ga even google op om een en ander uit te zoeken....

Jeroen

senne | email | 08-07-2004

ik heb de ipod mini en hij is echt wel HEEEL KNAP EN GOED!!ik was naar America geweest om hem te kopen maat her probleem was dat ze daar andere stopcontacten hadden dus moest ik op de apple store in nederland een andere stekker kopen die wel past in onze stopcontacten maarja het is de moeite waard en het is GEEN geldverspilling een heel mooi dising en je kunt er oa onze taal in het nederlands opzetten en een timer ik ben echt zot op mijn ipod mini i love him (ik zou hem niet kunnen missen).Ik heb er nu 957 liedjes opstaan en dat is al heeel veel.Uistekend geluid!!!!!!!!

klaas | 22-02-2004

ik heb ook de iriver 390T 256 mb maar ik zet ze om naar wma dan kan er in een keer twee keer zoveel op ongeveer 7 uur aan muziek ook makkelijk is het dat er een fm radio opzit voor als de batterij bijna op is of je gewoon de radio wil luisteren kortom hij bevalt mij prima ik heb er wel een andere koptelefoon bij gekocht een die met een beugel over je hoofd zit (dan valt hij niet zo snel uit je oor) en met een knopje om het geluid te regelen wat ook wel makkelijk is voor als het geluid wat minder moet b.v langs een druk (fiets)pad succes ermee.

sandro | 21-02-2004

Iriver 390T rules! Zeer geschikt voor het hardlopen. Maar geen uitbreidbaar geheugen. Kun je gerust bij een webshoppie bestellen, mocht ie stuk gaan kun je m naar Belgie opsturen en krijg je gegarandeerd een nieuwe toegestuurd. Maar.... er gaan er maar weinig van stuk hoor!
(werk niet bij Iriver, no worries)

mettje | 20-02-2004

Wel is deze speler "maar" 128 mb. In de praktijk is dit voor mij ruim voldoene. (circa 2 uur muziek).Display is wat klein,maar daar heb ik geen hinder van. Er zit ook nog een tuner en voice recording op. En... hij speelt circa 20 uur op 1 aa baterij. Ook niet onbelangrijk.

mettje | 20-02-2004

Mijn vorige reaktie is wat "kort door de bocht".
In heb dus een IRiver IFP 180T.
Ik had in eerste instantie een Packard Bell gekocht, (type weet ikniet meer maar het was een kleine met 256 mb) maar die heb ik na één dag al teruggebracht, ik vond het geluid slecht, waar het snoertje in het apparaat gaat, vond ik ook niet zo gelukkig gekozen en dat het snoer van de oortelefoon in het nekkoord was verweven vond ik hinderlijk. Mijn man had de IRiver reeds aangeschaft en deze heeeft alle eigenschappen die ik wens; goede geluidskwaliteit, klein, een nekkoord wat evt. te verwijderen is en dat wanneer je hem uitzet en daarna weer aanzet, hij doorgaat met het nummer waar hij is gestopt. komt vervolg.

Yuri | 20-02-2004

Was een belangrijke toevoeging uit de andere topic vergeten, ooops :O)

Bij MP3 spelers met ‘bewegende delen’ (HD, CD) zit er een ‘skip protection’ op. Er zit een soort chip-buffer, zodat bij te heftige bewegingen de muziek niet overslaat omdat vanuit deze chip wordt geleverd. Bij de iPod mini is dat in ieder geval 25 minuten.

Een mogelijk probleem zou zich dus kunnen voortdoen na 25 minuten, wat tot die tijd ben je in ieder geval ‘safe’. Afhankelijk van je looppatroon en trainingsafstand/tijd zou je dus moeten afwegen of een MP3 speler met ‘bewegende’ of ‘vaste’ onderdelen (verwisselbare chips/USB-sticks) voor jouw beter zal zijn. Ik heb geen idee HOE schokgevoelig de nieuwe apparaten zijn, maar ze zijn er tenslotte we voor gemaakt!

Yuri | 20-02-2004

Laat aub horen wat je bevindingen zijn. Het is nou precies dat stukje FEEDBACK dat ik bij een heleboel topics mis en JUIST daar hebben de meeste wat aan. Vandaar dat een heleboel identieke vragen veel te veel keer opnieuw gesteld worden.

(dit laatste stuk test plaats ik voorlopig onder alle topics waar ik adviezen geef. Blijkt helaas geen overbodig verzoek)

Succes!!

Yuri | 20-02-2004

Voice recording.......Het heeft een naar mijn ervaring geweldige voice recording mogelijkheid, de enige
echte plug and play die ik ken.... Belkin microfoon erin, applicatie in de iPod wordt DIRECT
opgestart en je hoeft alleen maar op record te drukken. Voila! Met een volle battery zeker ruim 6
uur aaneen opnemen, met een battery pack tot 20 uur uit te breiden, of bij 'stroom uit de muur tot
7000 uur =O0
FM Radio..... Helaas nog geen ‘iPod-native' apparaat, maar er is wel een uitbreiding mogelijk. zie link

http://www.thepocketsolution.com/Merchant2/ merchant.mv?Screen=PROD&Product_Code= PSI-616&Category_Code= ipod2&Product_Count=12 (zonder spaties)

vervolg

Yuri | 20-02-2004

Er is in een ander forum hier al over gesproken, helaas weet ik niet zo snel meer welke :O{
Iemand anders????

Kijk eens naar de iPod, of de nieuwe iPod mini (vanaf vandaag beschikbaar!!!)
Klein....zeker
Mooi..... valt over te twisten, maar genoeg kleuren om uit te kiezen bij de mini
Goed geluid.....er zijn zelfs radio stations die hem als backup gebruiken, lijkt mij ruim voldoende
Geheugen.......... grootte is niet uitbreidbaar, maar je hebt wel keuze in harde schijf variërend van 4(1000 liedjes) tot 40GB(10000 liedjes)!!!!!

vervolg

mettje | 20-02-2004

Ik heb de IRiver IFP 180T en ben daar zeer tevreden mee.

Geef hier een reactie

tekst

naam

e-mail

Dit veld s.v.p. leeg laten

Gaaf shirt met joe joe er op :)
Gaaf shirt met joe joe er op :)

<b>Laat de liefde niet aan toeval over</b>
Laat de liefde niet aan toeval over