biamed en wisselende diensten

peter | 06-04-2006

Wie heeft er ervaringen met lopen en wisselende diensten cq te veel gewicht en afvallen via een dietist en biamed vast bedankt voor de reakties

Er zijn 112 reacties op dit onderwerp,
Hieronder staan de reacties vanaf het begin. De eerste staat bovenaan.
klik hier om naar de pagina met de laatste reacties te gaan

De leukste ideeen en ontwerpen voor t-shirts, hoodies enz...
De leukste ideeen en ontwerpen voor t-shirts, hoodies enz...

hit counter

Web Analytics Made Easy -
StatCounter

A. | 06-04-2006

mijn ervaring met biamed is super. waar bij mij geen enkel dieet hielp, ben ik met biamed al 10 kg afgevallen in 4 maanden tijd. je moet je wel aan de regels houden. omdat je 's avonds juist veel moet eten gaat het afvallen vanzelf.

ikke | 07-04-2006

lijkt mij geen natuurlijke manier van afvallen.

peter | 07-04-2006

Nou moet je eens goed luisteren degene die zich ikke noemt, we weten allemaal hoe je goed moet eten volgens de voedingssite maar dit commentaar van jou raakt kant noch wal , het is ontwikkeld door een internist uit Hoorn en goedgekeurd door vele deskundigen.Maar ik vroeg om reakties van mensen die hier ervaring mee hebben en niet zoals andere topics dat er weer van die betweters tussen zitten, dus ik zou het erg op prijs stellen dit achterwege te laten dit is voor mij een serieus probleem. Dus vast bedankt ...........kel.

A. | 07-04-2006

in biamed zit alles wat je lichaam op een dag nodig heeft. samen met 's avonds een goed koolhydraatrijke maaltijd, is het de manier om gezond en verantwoord af te vallen. je staat ALTIJD onder doktersbegeleiding en controle (iedere 2 weken een consult met metingen en adviezen). voorts staan er altijd voedingsdeskundigen klaar om vragen te beantwoorden en advies te geven. en het heeft geen enkel nadelige invloed op je sporten.

ikke | 08-04-2006

ik noem mij ikke :p en ik heb hier ook nog wel een woordje over te zeggen. Afvallen door gewoon gezonder te eten is veel beter dan beroep te doen op maaltijdvervangers. Ooit gehoord van het jojo-effect als je met een dieet stopt? De rest van je leven op deze maaltijdvervangers leven lijkt mij niet echt de goede oplossing dus vroeg of laat moet je terug gewoon (gezond) gaan eten. Met andere woorden: dieten is nooit goed. Als je wil afvallen ga dan gezonder leven!

ikke | 08-04-2006

(vervolg)
voor diegene die nog nooit van het jojo-effect gehoord hebben:

Jojo effect bij diten
Waarschijnlijk raakt meer dan 70% van de personen die worstelen met overgewicht, verward in een negatieve cyclus van jojo diten.

Wat is het jojo effect?

Je kan van een jojo effect spreken als je overgewicht heb, of je inbeeldt dat je te zwaar bent, gaat afvallen door een dieet te volgen, daardoor een paar kilo's afvalt, dan stopt met het dieet, en weer terugvalt in de oude eetgewoonten (meestal te veel en te vet), daardoor het verloren gewicht of zelfs meer weer aankomt. Het resultaat is dat je zelfs meer weegt dan voordat je aan het dieet avontuur begon.

Na een tijdje voel je je weer geroepen om hetzelfde of een ander dieet op te pakken. Als blijkt dat dit weer niet tot het gewenste resultaat leidt, en uit onvrede weer volop gaat eten, loop je de kans echt serieus te zwaar te worden.

A. | 08-04-2006

ikke je zegt het zelf al: na het dieet terugvallen in je oude eetgewoontes. dan krijg je dus het jojo effect en ben je in no-time weer terug op je oude gewicht. je oude eetgewoontes leer je dus met biamed af. en je hoeft echt niet je hele leven biamed te eten/drinken. daarom sta je onder onder begeleiding. het is namelijk niet zomaar een shake die je neemt. er komt veel meer bij kijken. wellicht moet je je er eens in verdiepen wat biamed is, dan weet je waar je het over hebt.

en voor peter: gewoon doen biamed. het is een super "project".

peter | 08-04-2006

Ik heb begrepen dat jij er dus de balle verstand heb van het biamed gebeuren want je vervangt nl twee maaltijden door die vervangers en dat is tijdelijk je gaat je nl aanleren gezond te eten . En dat patroon ben ik kwijt en ik weet niet wat jij voor werk doe en eigenlijk wil ik het niet eens weten, maar ik heb wisselende diensten heel erg onregelmatig en daar zit me nu net de kneep......

"peter | 08-04-2006

oh ja bedankt voor je support A. met het bericht hiervoor bedoel ik kke

ikke | 08-04-2006

waarom ga ja dan niet ineens aanleren om gezond te eten zonder die maaltijdvervangers te nemen als je toch onder begeleiding staat? Lijkt mij nog altijd veel beter. En Peter, ik weet dat het je niet interesseert maar ik zeg het toch. Ik werk ook in wisselende diensten en heb vaak nachten, ondanks dit heb ik geen moeite met gezond te leven. Ga lopen op de momenten dat je vrij bent en neem je eten mee naar je werk zoals ik doe.
Maar soit, dit is het laatste woord dat ik hieraan vuilmaak,... deze discussie is toch zinloos. Als je aan de maaldtijdvervangers wil zitten doe al op, het is mijn lichaam niet...

A. | 08-04-2006

voor iemand die geen probleem heeft met goede voeding nuttigen is het heel moeilijk te snappen waarom een ander die daar wel een probleem mee heeft dit niet kan. tis een psychisch probleem, daarom is er bij biamed constante begeleiding van een arts, dietist en vaak een psycholoog.

peter, ik wens je heel veel succes en hou je taai. het gaat je vast lukken. als je ervoor gaat is de succeskans meer dan 90%.

A. | 08-04-2006

enne nog even dit:

biamed is stukken beter dan doorsukkelen of aan de afslankpillen gaan.

peter | 08-04-2006

Ik had wel ff gedacht aan herbalife kijk en dat vind ik link tis veel duurder en degene die je dat aansmeren hebben denk ik veel minder ervaring en ik lees de topic van herbalife en degene die ermee afvallen verkopen die zooi ook ik hou het maa ff op de dietist bedankt en sorry ikke maar ik bedoel het niet kwaad !!!!! de groeten peter

jan bakker | 19-04-2006

Hallo eindelijk iemand die ook met biamed wil afvallen, nou laat ik je dit vertellen ben vorig jaar begonnen en ben nu al 22 kg kwijt en het blijft er nog steeds af ,ik ben ook hardloper en door omstandigheden gegroeid in mijn gewicht. Ik loop nu doordat ik een goede basis hen gelijk weer 4 min sneller op de 10 km ga ermee van start want de dietist zet je weer terug in je voedingspatroon en dat wil je en je raak ook nog eens gewicht kwijt blijvend en dat is het mooiste succes, en laat andere die zoals hierboven staan en misschien sceptisch hier tegenover staan gewoon gaan .Ja ik begrijp ze wel want in principe weten we ook hoe we als hardloper gezond moeten eten en bewegen maar tja soms raak je de weg wel eens kwijt

Moon | email | 17-05-2006

Hallo, sinds januari ben ik bezig met afvallen, met Biamed is het me wel gelukt. Ben nu 10 kg. kwijt en ben nu onder begeleiding weer aan het afbouwen.
Ik vind het super en ben ontzettend blij met het resultaat!

peter | 20-05-2006

Zo nu ik weer even, ik ben er nu een maand mee bezig en heb twee metingen gehad, en voel me nu een stuk fitter en ben na 4 wkn. al 7.9 kg afgevallen is 2,5 kg vet en de rest vocht en na deze periode is de vocht balans reeds weer hersteld, en met de vochtbalans bedoelen ze vocht binnen en buiten de spieren mooi toch, ik had er geen hoge pet van op maar het werkt super beter dan stackers of andere shit

A...... | 20-05-2006

Zei ik toch Peter. Zolang je je aan de regels houdt werkt het super. EN, het blijft eraf. Permanent en definitief. NIKS geen jojo effect meer. en regelematige controles en adviezen. dat stimuleert enorm. als je je niet aan de adviezen en schema's houdt zie je dat direct bij zo'n meting. je hebt jezelf er mee.

succes verder.

Pierre | email | 20-06-2006

Hallo allemaal,
Ik kwam deze site tegen en dacht dat ik maar eens een vraag moest gaan stellen.
Mijn vrouw is nu 4 weken bezig met Biamed. Aanvankelijk ging het gewichtsverlies heel goed maar nu lijkt het te stagneren. Dat frustreert haar behoorlijk. Ze wordt nogal beroerd van de magere yoghurt met het poeder. 1 keer per dag mag/moet ze een flinke maaltijd eten en die maaltijd is eigenlijk veel te fors. Die kan ze bijna niet op. Zij zit nu op een schema van 900g per week afvallen. Ze heeft gisteren gehoord van de dietist dat ze een schema van 500g per week mag volgen. Als je van dat schema nu enkele dingen niet gebruikt verstoor je dan het afvallen of val je dan toch weer iets meer af?
Enfin, veel vragen. Herkent iemand van jullie iets uit bovenstaand verhaal?

Pierre

peter | 03-07-2006

Ik ben nu inmiddels overgegaan van de shakes naar weer normale voeding, maar wel nog steeds een eregiebeperkt dieet, want de shakes had ik nu wel ff gehad en ook heel erg duur waren ze.Het ziet er nu als volgt uit:
ochtend: 1 schaal cornflakes
met mag/1/2 volle zuivel
1 portie fruit

in de loop van de ochtend
koffie of thee zonder suiker

broodmaaltijd: 6 snee bruinbrood
dun besmeerd met dieethalvarine
en mager beleg en eventueel
tomaat/radijs/komkommer
1 glas zuivel erbij

in de loop van de middag:
koffie of thee zonder suiker
1 portie fruit

warme maaltijd: 100 gram vlees, kipof ei
magere jus
200 gram groente zonder saus en boter
6 aardappelen

avond koffie of thee

Monique | email | 22-08-2006

Goedemorgen Peter,

Ik las je bericht op de site en dacht waarom niet even reageren.

Sinds 18 weken nu volg ik het BIAmed programma. Daarmee ben ik nu 23 kilo kwijt waarvan 21 kilo aan vet. Dit is waanzinnig veel maar ik voel me er beter bij.

Het doel achter het programma is niet alleen dat je moet afvallen maar het is meer gericht om je bewust te maken van je voedingen en van je eetpatroon. Door geen tussendoortjes meer te nemen heeft je lichaam daar ook geen behoefte meer aan als je stopt met het programma. Ze begeleiden je (als het goed is) naar een gezond en verantwoord eet patroon waardoor je jezelf in controle hebt en houdt.

Dit is voor mij de eerste keer dat ik ben aan lijnen en dit is goed te doen, makkelijk vol te houden, en heel eerlijk gezegd kijk ik erna uit dat ik over 2 weken in de middag een boterham mag eten!

Succes met het afvallen!!

riezenhans | 22-08-2006

als ik het goed begrijp is het dus gewoon een dieet onder begeleiding, met als doel dat je uiteindelijk zelfstandig een gezond eetpatroon kunt volhouden.....
Maar volgens mij zit hier de zwakke schakel. Valt de controle weg, dan zullen de meesten weer in hun oude eetgewoontes vervallen.
Hoeveel hardlopers hebben perse een loopgroep, hardloopmaatje of atletiekvereniging nodig om uberhaupt nog iets aan sport te doen? Ik denk de meesten onder ons.
Net als met dieten komt alles neer op (zelf)discipline. Ook al heb je aanleg om dik te worden en sport je niet. Door je eetbehoefte voortdurend te onderdrukken kan je toch slank blijven.
Verder zie ik hierboven alleen maar mensen roepen dat ze zoveel kilo's zijn afgevallen. Maar ik zie nergens staan wat hun begingewicht is. En zoals iedereen weet zijn de eerste kilo's het makkelijkst kwijt te raken.
Maar wat ik hiermee dus wil zeggen is: geen enkel dieet is vol te houden zonder discipline, net zoals je geen goede sporter zult worden of wat je ook wilt bereiken wilt zonder een stukje discipline.

An | email | 13-10-2006

Nou, dat waren allemaal bijzonder interessante mailtjes. Ten eerste vind ik dat je vooral niet moet reageren als je het probleem van verslaafd zijn aan eten niet kent want je kunt dan alleen maar rationeel oordelen. En verslaafden reageren voornamelijk emotioneel. Het is ook niet iets wat te snappen is voor de andere partij denk ik.....maar ik heb dus dinsdag een afspraak bij de huisarts om te gaan starten met biamed. Ben heel benieuwd, want op het moment is het einde een beetje zoek. Iedere dag vol goede moed en om 11 uur weer van het pad af dus ik hoop dat het me gaat lukken. Ik hou jullie wel op de hoogte want echt waar als ik het kan kan iedereen het, geloof me!!!!!!!!!!!!

Ron | 13-10-2006

An succes. Het gaat je vast lukken.
Mijn vrouw werkt zelf bij een huisarts die met Biamed werkt. Iedere keer als ze de mensen op controle heeft gezien (elke 2 weken) staat ze weer versteld van de resultaten. Als je "zondigt" wordt je bij de eerstvolgende controle keihard met je neus op de feiten gedrukt. Daarom laat je het wel om te zondigen.

yvonne | 23-10-2006

Morgen ga ik voor het eerst beginnen met Biamed. Vandaag de uitleg gehad en ik ben vol goede moed alleen de eerste twee dagen lijken me zwaar. Ik hoop een net zo goed resultaat te halen als wat ik hier lees en hoor in mijn omgeving. Binnenkort horen jullie hoe het met mij gegaan is. Groetjes Yvonne

eefje kok | email | 23-10-2006

Ben in de eerste twee weken 6 kg kwijt geraakt! de helft vocht maar de andere helft vet! Hoera!!! Ik kende biamed niet, maar door er hier op het runnersforum over te lezen ben ik het verder gaan onderzoeken, heb een dietiste gevonden die met Biamed werkt en hoop in totaal 30 kg te verliezen. Ik ben 7 weken geleden begonnen met hardlopen. loop 2 x per week in een startersgroep en 1 keer voor mezelf.
Ben er reuze trots op dat ik afgelopen zaterdag 3km heb gelopen, niet snel maar wel achter elkaar door kunnen lopen. Het is op zich niet zo verstandig om met mijn forse overgewicht en matige conditie de loopsport op te pakken, maar ik geniet er wel enorm van. De progressie die ik de afgelopen weken heb gemaakt, de fitheid die ik voel. Ik was ook nog eens jarenlang een stevige roker. Daar ben ik in july mee gestopt.
An, Yvonne en andere biametters; heel veel succes!!!!!!

roos | email | 12-11-2006

ik ben er sinds vandaag mee begonnen maar ik ga echt bijna kotsen om het naar binnen te krijgen ik doe het met yogurt van optimel met een smaak maar krijg het bijna niet weg het is echt erin en slikken heeft iemand een idee hoe ik die vieze vanille smaak weg kan krijgen of weet iemand wat die zakjes kosten die je erdoor kunt doen voor een andere smaak en kan dit nu al omdat ik pas begonnen ben? bedankt gr roos

Yvonne | 14-11-2006

Ik heb de eerste twee weken erop zitten. Er is 3.1 kg af en allemaal vet!! Het is bij mij ook echt verdwenen waar ik het wou ik kan weer broeken aan die ik drie jaar geleden voor het laatst droeg een groter stimulans is er niet. Roos ik meng het met magere yoghurt en optimel drink, de smaak vind ik zelf erg mee vallen. Iedereen Heel Veel Succes!!!!

Eefje | email | 17-11-2006

Ik ben inmiddels 10 kg gewicht verloren. bij de laatste meting bleek dat ik iets inteerde op m'n spierweefsel. Fout...Heb goede adviezen voor de warme maaltijd gekregen. Moet o.a. beter op de hoeveelheden letten. Kreeg net te weinig binnen. Yvonne, wat goed zeg, de 3.1 KG. loop /sport jij er ook bij?
Roos, lukt het inmiddels met de shakes? Ik meng de shakes met een neutraal smaakje. biogarde drink of melk. Dan vind ik het goed te doen. En ook voor jou de vraag of je er bij loopt/sport?
groetjes Eefje

Chris | email | 08-12-2006

Goede dag,

ik ben inmiddels 10 maanden bezig met het biamed programma. Ben van 138,7 naar 100,8 gegaan, waarbij ik de laatste 2 maanden ben gaan hardlopen. Biamed kan ik echt aan iedereen met overgewicht aanraden, omdat je nog zoveel WEL mag eten. Ik ben nog steeds bezig, en door het lopen gaat er nog steeds vet vanaf. Hoop na dit weekend onder de 100 te zitten, en dan heb ik mijn doel bereikt, iets wat de laaste 10 jaar niet meer voorgekomen is !!

Groet,

Chris

Chris | email | 08-12-2006

Vergeten te vermelden, 1 a 2 maal in de week 5 km en 1 maal in de week +/- 9 km.

Groet,

Chris

elvira | email | 15-12-2006

ook ik heb onregelmatige diensten, ben op eigen wilskracht 25 kilo afgevallen,
wat is biamed?

Joan | 15-12-2006

afvallen door middel van shakes, onder begeleiding van een arts, voedingssspecialist, evt psycholoog. de bezoeken vinden eens per 2 weken plasts waarbij tevens je lichaamsamenstelling wordt gemeten en het voedingsadvies wordt aangepast. tevens leer je anders met voeding om te gaan. zo wordt het jojoeffect voorkomen.

je lichaam krijgt alles binnen wat nodig is. het is een zeer verantwoorde en uiterst effectieve manier om af te vallen.

elvira | 18-12-2006

joan,
dank voor je reactie,
ik had er nl nog nooit van gehoord, maar het is mij nu duidelijk.
ik werk in 3 verschillende diensten die allemaal onregelmatig zijn, zo werk ik ook nachtdiensten (5)maar de ene maand zitten ze aan het begin en de andere maand kunnen ze zomaar op de helft ofzo zitten, dat maakt het wel zwaarder vind ik.
in het begin had ik veel last in de nacht, kon mijn draai met eten niet vinden, tegen woordig neem ik heel veel fruit mee en tegen de ochtend rond 4 uur een cracker met kaas ofzie, en ik moet zeggen dat dat goed bevalt, overdag eet ik dan gewoon, maar alles een poosje later.
groetjes

L | email | 20-12-2006

Hoi allemaal,leuk om al die reacties te lezen.
Ik ben nu zelf 1 maand bezig met Biamed en ben nu 6 kilo kwijt waarvan 4,5 kilo puur vet,geweldig, ik voel me er goed bij en het is gewoon goed vol te houden. En dan die kleding die van lieverlee te groot wordt, dat is de grootste stimulans om door te gaan.
Groetjes en veel succes voor diegene die nog willen gaan beginnen!

mieke | email | 26-12-2006

hallo allemaal,ik ben 15 kg afgevallen.maar de laastehalf jaar weer 6 kg aan gekomen.als ik geen biamed neem maar weer een boterham inplaats kom ik weer aan.ik heb nog steeds geen idee wat ik nu weer wel kan eten,hebben jullie menu sugesties, groeten mieke

els | 31-12-2006

hey mieke,
ga eens surfen naar opdieet.nl
daar is veel info. te vinden

Herby | email | 17-01-2007

Hallo allemaal,
Ik ben vandaag 17-1-07 begonnen met biamed. Heb de eerste dag wel wat trek en kijk steeds uit wanneer ik de volgende shake mag nemen. Maar ik moet en zal het volhouden. Leuk al de reacties om te lezen en het is een heel goede stimulans.
Herby

L | 17-01-2007

Hoi Herby
Ik lees net dat je vandaag begonnen bent met Biamed. Ben zelf nu 2 maanden bezig en ben ruim 9 kilo kwijt. Zeker is het even doorbijten maar je krijgt er wat moois voor terug. Heel veel succes.

peter | 19-01-2007

als je eenmaal weer op gewone voeding zit komen de kilo's er weet aan, en ik kan het weten ik heb het te dure biamed ook gedaan ,in eerste instantie super, net als jullie,maar na verloop van tijd..........Zit nu aan de sonja bakker, en ondanks ik hardloop heb ik niet het gevoel weinig binnen te krijgen,en ben na 2 weken al 3.7 kg afgevallen. Ik ga nog wel naar de dietist,maar verzwijg dat ik het sb plan doe, ze was nl erg tevreden dat het weer ging, van die 3.7 kg op de schaal was het 2.7 aan vet

Herby | email | 19-01-2007

Hallo L
Wat goed 2 maanden bezig zijn en dan al 9 kg kwijt zijn. Ik ga der voor want er moet bij mij heel veel af met een bmi van 35 is dus een megaovergewicht. Het zal en moet er dus echt vanaf. Vandaag overgegaan op 2 shakes en vanavond voldoende koolhydraten eten. Hopelijk gaat dat goed want het zijn wel 5 aardappels en normaal at ik er maar 2. Maar goed ik zie het wel vanavond.

L | 21-01-2007

Hallo Peter,
Zeker zullen de kilos weer aan komen als je overstapt op gewone voeding maar als het eenmaal te gek wordt met het overgewicht wil je er gewoon alles voor doen om die kilos kwijt te komen! En ik ga er van uit dat mijn Biamed dietiste me daar goed bij gaat helpen als ik eenmaal op mijn streefgewicht ben.
En Herby, zeker moet je ervoor gaan, je zal zeker snel resultaat zien! Succes ermee en ik lees binnenkort weer wel hoe het je vergaat.

ginger | email | 06-02-2007

hallo enthousiast gebruikers van biamed. nou ben net terug van de dietiste. super enthousiast over haar verhaal. ga er vrijdag a.s. mee beginnen. hou jullie op de hoogte. groetjes en succes voor allemaal. en.. succes allemaal

peter | 07-02-2007

Succes ermee allemaal, ik heb er ook baat bij gehad het is niet vies, het enige nadeel van de shakes vind ik...is dat het heel erg duur is en na een tijd ook heel erg saai is.Ik doe nu het BAKKEREN en kan zeggen dat deze dame niet zo dom is als ze er uit ziet.Het voordeel bij haar dat je elke max. 3 uur wat moet eten, het is niet veel maar een shake moet je in een keer opdrinken en da's zo gebeurd en dan moet je weer ong 5 a 6 uur wachten, maar iedereen voor zich en aldoende leert men sterkte, met gewicht lijkt je je hele leven wel inbeslag te nemen.......

Ik. | 07-02-2007

wat je betaalt voor een shake spaar je uit met gewone voeding. dus omgeslagen is het echt zo duur niet. per maand gaat het waarschijnlijk om een paar euro dat je met Biamed duurder uit bent.

dus: voor een paar euro per maand val je verantwoord af.

peter | 07-02-2007

Nou een blik kost 37.50 en daar doe je precies 2 weken mee dus x 2 In de maand heel veel geld want je neemt in de avond ook nog je warme maaltijd die je volgens je dietist moet eten, en ik kan je vertellen die maaltijden zijn niet klein, maar echt veel!! Ik heb het voor de gein uitgerekend en ik zit minstens de helft ervan goedkoper bij het volgen van Bakker, dus een normaal patroon, en bewijs maar eens dat het niet zo is. Ook zo'n organisatie Herbalife genaamd zweert daar ook bij dat je goedkoper uit bent kant en klare op lichters zijn het

L | 09-02-2007

Nou Peter dan weet ik niet waar je je blikken haalt maar ik betaal 35 euro per blik en doe hier ook langer van als 2 weken!
En ja zeker is herbalife duurder als Biamed,
de begeleiding is veel minder en het is gewoon niet lekker. Ik kan Biamed gewoon aan iedereen aanbevelen, ben nu zelf 3 maanden bezig en ben ruim 12 kilo kwijt.
Het geldt gewoon voor ieder dieet dat je goed moet oppassen als je eenmaal weer op gewicht bent en niet in je oude patroon moet terugvallen. Succes verder voor iedereen.

peter | 09-02-2007

OK je zal gelijk hebben en zit ik er 2 euro duurder bij, kom net bij de dietiste vandaan waar ik nog steeds ben, alleen verzwijg ik voor haar dat ik sonja bakker doe. En zal ik je een nieuwtje vertellen want zij vind dat ik na de meting ik het geweldig doe en dat zonder shakes, tussen de laatste meting en nu zat precies 4 weken tussen en ik was 3.8 kg afgevallen waarvan 2.2 kg vet en de vochthuishouding was perfect en de voedingstoestant was beter nu als toen ik aan de shakes zat. Ik zei alleen tegen haar dat ik elke 3 uur eet en ook mijn tussendootjes nam zoals fruit of snelle jelle's.Ze begreep het niet...maar vond het alleen maar prachtig. En als ik wel op gewicht ben stop ik niet met het voedingspatroon van BAKKER want daar mankeerd niks aan , en als ik ga hardlopen neem ik voor en na het lopen extra voeding en je ziet aan het afvallen dat het prima gaat. En zoals heel veel mensen zeggen dat nadat ze alles geprobeerd hebben gewicht te verliezen en het niet lukte het nu wel lukt, met BAKKEREN en nadat je er mee klaar ben juist niet te veel ga eten omdat je weet waarvan je eerst niet afviel of dik werd.........

Karin | email | 16-02-2007

Na jarenlang gebruik van Prednison was ik flink wat kilo's aangekomen. Ik ben door vier maal per week te sporten en te letten wat ik at, 14 kilo kwijtgeraakt. Nu sta ik al ruim een jaar op een bepaald gewicht en verder daalt het niet. Mijn bmi is 26,5, dus op zich niet eens zo overdreven. Door een advertentie ben ik gisterenavond naar de biamedconsulent gegaan voor een meting. Blijkt dat ik toch flink wat vet heb en te weinig spiermassa. Na de meting was het duidelijk dat ik veel te weinig koolhydraten gebruik en het zesmaal per dag kleine maaltijden nuttigen, blijkt funest te zijn voor je vetverbranding. Vandaar dat ik niets meer afval. Je kunt dus nog zoveel sporten als je wilt, maar dan moet je wel goed eten. Ik ben sinds vandaag met Biamed gestart en heb er zin in !

peter | 16-02-2007

successssssssssssss

L | 17-02-2007

Karin heel veel succes, ik weet zeker dat het je zal lukken! Ben over een paar weken benieuwd naar het resultaat.

Suus | email | 17-02-2007

Hoi mensen, ik ben sinds gisteren begonnen met de Biamed (dit is de tweede dag van 5 maaltijdvervangers). Wil er 14 kilo afhebben. Maar ik heb nu wel honger!! Hadden jullie dat ook? En hebben jullie tussen de maaltijden door ook groentes (augurk,tomaat, komkommer) gegeten? Ben wel inmiddels 3 keer per week aan het sporten! Wens iedereen veel succes!

peter | 18-02-2007

Ja ik had ook honger maar dat zit tussen de oren zei de dietiste, prima maar niet bij mij. Ik wil het toch ff zeggen en het is niet om te zeiken maar na lange tijd lukte het mij niet meer met shakes toen kreeg ik van de dietist een afvalmenu en je raad het al ik kwam aan in gewicht. Dat was ik na een tijd zo spugzat dat ik stiekem aan de sonja bakker ging, zonder het tegen de dietist te zeggen en na 6 weken was ik 7.1 kg afgevallen waarvan 4.2 kg vet. Ze vond dat fantastisch... hoe ik het toch voor elkaar kreeg op haar "menu". Dus waarom proberen jullie het niet eens een keer niet geschoten is altijd mis.........de groeten

Suus | email | 20-02-2007

Hoi Peter, hoeveel was je afgevallen en hoeveel kwam er dan weer bij toen je weer gewoon ging eten? En ging ze gelijk over op 2 gewone maaltijden of werd er ook afgebouwd naar 1 maaltijd en 1 maaltijdvervanger? Ik ben erg benieuwd. En ik heb ook gewoon trek. Dat zit niet tussen de oren hoor! Dan zou mijn maag niet zo rommelen

L | 21-02-2007

Peter wat houdt dat Sonja Bakker eigenlijk in, wat mag je wel en wat niet? Je wilt me toch niet vertellen dat je daar geen honger of trek bij hebt?
Ik vindt zelf dat je in je hoofd een knop moet omzetten, we willen graag afvallen,nou daar moeten we wat voor doen! En bij erge trek is altijd een kop bouillon een oplossing.....
Zeker heb ik ook mijn mindere dagen,nou dan zondig ik een keer en ga de volgende dag weer vrolijk verder.

peter | 21-02-2007

An beide dames, na verloop van tijd of wanneer je het zelf aangeef dat je over wil op gewone voeding, zal je begeleider je naar 1 shake leten gaan per dag en dan zit je met je avondeten op je max. van koolhydraten en calorieen( voor ieder verschillend) en met je lunch of ontbijt dat mag je zelf weten zit je aan je minimum van koolhydraten en calorieen. Bij mij was dat ik met warm eten op 125 gram kh zat en 910 cal. daar mocht ik met avondeten niet boven en met de lunch hield ik aan 100 kh en 750 cal.

peter | 21-02-2007

Oh ja ik was in totaal van 96.8 kg naar 88,7 gegaan daarna ging het fout en ik zat voor ik begon te BaKKEREN op 98 9 toen schrok ik best wel , nu vroeg je of ik honger had nou heel enkele keer maar ik moet ook veel water drinken net als jullie trouwens, maar met de veilige tussendoortjes is het goed te doen met sonja bakker. Veel mensen zeggen dat het te weinig is maar daar ben ik het niet mee eens , voor het hardlopen neem ik ontbijtkoek of wat anders extra zo ook na het lopen en ik ben tevreden en na 6 weken was ik al weer 7 kg kwijt waarvan 4.5 kg vet dacht ik....maar iedereen doet zijn best.............

jekkie | email | 22-02-2007

Hoi allemaal en vooral peter leuk dat je hier weer op het forum te vinden bent. Ik ga vandaag weer beginnen met biamed. Ben er een tijdje tussenuit geweestmaar met volle moet er weer tegen aan.
Wie wil mij motiveren en steunen misschien dat het ons allemaal dan gaat lukken.
Groetjes van jekkie

ginger | email | 23-02-2007

hallo allemaal, ik zou jullie op de hoogte houden van mijn vervolg op biamed. ik ben gistermiddag, 22 feb, naar mijn dietiste geweest. en wat denken jullie, 3,5 kg eraf in 14 dagen. niet te geloven, en ik heb er helemaal geen moeite mee. gewoon smorgens en smiddags een flink glas . de ene keer doe ik het met yogurt en de andere keer met melk. alleen, en dat heb ik ergens gelezen, mis ik het kouwen. ik neem dan een korst brood na een kwartier en heb dan toch een beetje dat gevoel van een lunch.(hahaha, zit misschien wel tussen mijn oren maar t doet mij wel goed) ik heb nu een blauwe vervolg bus biamed gekocht en ga daar mee door, als de start bus leeg is. voor iedereen een aanraden en succes allemaal. liefs ginger

ginger | email | 23-02-2007

nog even dit, ik betaal 35 euro een dietiste verdiend 3 euro per blik en waarschijnlijk vindt zij of hij dat niet genoeg en vraagt 37,50. maar goed dat vecht je maar met hun uit. en, wij doen de avond het sonja bakker diner erbij, mijn partner is zonder biamed, dus alleen met sonja in 12 weken 1,5 kg en mijn dochter 1,7 kg afgevallen, dus alle beetjes helpen. zou t heel leuk vinden om een reactie te krijgen. nogmaals succes allemaal met wat voor dieet je ook start.

L | 23-02-2007

Ginger leuk om je verhaal te lezen over Biamed. Ben nu zelf 3 maanden bezig met Biamed en ben bijna 14 kilo kwijt, ben er ook super blij mee. Mijn man doet sinds begin januari mee dus dat gaat ook veel makkelijker met zijn tweeen. Hij is er ongeveer 7 kwijt. Leuk dat je het combineert met Sonja Bakker, dus je valt nu dubbelop af! Heel veel succes verder en ik lees nog wel eens hoe het je vergaat.
Groetjes.

L | 23-02-2007

Nog even voor Jekkie, was je veel aangekomen sinds je gestopt was? Jammer dat je weer opnieuw moet beginnen.
Hoe was dan de begeleiding toen je ging afbouwen naar gewone voeding?
In ieder geval heel veel SUCCES en ik lees nog wel eens wat van je.

L | 23-02-2007

Nog even voor Jekkie, was je veel aangekomen sinds je gestopt was? Jammer dat je weer opnieuw moet beginnen.
Hoe was dan de begeleiding toen je ging afbouwen naar gewone voeding?
In ieder geval heel veel SUCCES en ik lees nog wel eens wat van je.

jekkie | 23-02-2007

Hoi biametters,

Ik was half december begonnen heb het een maand gedaan en ben toen gestopt.
Ben van de week naar een andere dieetiste geweest zij heeft veel tijd voor mij is ook een beetje een psychologe voor me dat heb ik nodig. Ik was na die weken dat ik gestopt ben niks aangekomen, maar heb toch veel gegeten. Heb er nu weer veel zin in moet het toch eens een tijd proberen vol te houden.Ik ga voorlopig niet over op normale voeding omdat ik veelste veel overgewicht heb.
Groet van jekkie

L | 25-02-2007

Ik ben al zo'n 7 weken bezig met Biamed en ik gebruik nog maar zelden de shakes, ik vind de repen van biamed super!!!!
Ik ben zo'n 7 kilo afgevallen en nog ongeveer 5,5 kilo te gaan. Ik kan het iedereen aanraden. Je lichaam went weer aan minder eten en ook psychisch verandert er veel. Eten wordt minder belangrijk, raar maar waar! En je weet hoeveel calorien je elke dag mag eten zonder weer aan te komen. In mijn geval is dat 1800. Valt best mee! Succes allemaal!

giner | email | 04-03-2007

hallo allemaa, hier weer even een paar regeltjes. het gaat nog steeds goed met me. ben weer 1,5 kg kwijt. ben best een beetje trots op mijn dietist maar t meest op mezelf. hahaha. ik heb nog een lang weg te gaan. ik las net iets over biamed repen. wie weet wat dit is????? laat een weten hoe dat werkt. ik zou de makers van biamed t volgende willen vragen: een ander smaakje erbij, zou dat wat zijn. groetjes ginger

Joan | 05-03-2007

de naam zegt het al, het zijn repen die je kan nemen ipv een shake.

Biamed heeft maar n smaak. je kan de smaak zelf veranderen door af te wisselen met bijvoorbeeld melk, chocomel, verschillende soorten yoghurt, noem maar op. ook heeft Biamed toevoegingen die je er door kan doen zodat je een andere smaak krijgt.

Chris | email | 12-03-2007

Als je Biamed op de juiste manier afbouwt, dan kom je niet aan. Ik denk dat de mensen die gestopt zijn en weer zijn aangekomen, in hun oude patroon terecht zijn gekomen. Ben zelf ruim een jaar bezig, er is om en nabij de 40 kilo vanaf. En het lukt nog steeds. Wil nog een kilo of 10, dan afbouwen. Weet zeker dat het gaat lukken !!

Karin | email | 23-03-2007

Ben inmiddels ruim een maand bezig en ben 5 kilo aan vet kwijt. Het dieet is erg gemakkelijk. Je hoeft er helemaal niet bij na te denken waar je nu weer trek in hebt, want je hebt nergens behoefte aan. Als ik trek heb in een plak ontbijtkoek of zo iets, ga ik eerst lekker sporten en daarna kan ik dan iets eten. Het is goed vol te houden.
Aan L de vraag hoe of zij komt aan Biamed repen? Daar heb ik mijn ditiste nog niet over gehoord, of komt dat pas in een later stadium?

Joan | 23-03-2007

repen zijn praktischer als je onderweg bent. je neemt makkelijker een reep dan een shake. het is niet van in een bepaald stadium stap je over op repen. het is net wat je makkelijker (en soms lekkerder) vindt.
gewoon vragen dus aan je dietiste.

Lianda | 24-03-2007

Hoi allemaal,hier weer even een berichtje van mij. Ben nog steeds bezig met Biamed maar krijg steeds meer moeite met de yoghurt 2 keer per dag.Ik snak vaker naar een ordinaire boterham,herkent iemand dit?
Het afvallen gaat nog steeds maar een stuk langzamer als in het begin en sta ook periodes stil met mijn gewicht terwijl ik me er toch gewoon aan houdt. Ben nu 16 kilo kwijt sinds eind november dus mag helemaal niet klagen. Naar die repen ga ik ook een informeren,ook voor mijn man want die is de hele dag onderweg voor zijn werk en komt vaker met de yoghurt weer naar huis savonds. Ben benieuwd hoe het met de rest gaat, groetjes Lianda. (was voorheen L maar omdat er nog een L is maak ik er maar mijn volledige naam van!!)

Karolien | email | 28-03-2007

Hallo allemaal,

Interresant om te lezen allemaal. Ik ben net begonnen aan de biomed. Shakes bevallen goed maar het avondeten... Ik weet niet goed wat ik goed kan combineren en wat ik nu kan eten. Heeft iemand goede tips/ menu's voor het avondeten????

PETER | 07-04-2007

Weer een meting na een maand bij de dietiste - 1,7 kg op de weegschaal en - 1.4 kg vet en niet met de shakes maar met SONJA

Lianda | 15-04-2007

Hoi Peter, ik vroeg me af hoe je dat regelt met de potten Biastart bij de dietiste als je alleen het programma van Sonja Bakker volgt??!! Dan moet je die toch ook kopen bij haar/hem of niet?
En Karolien, ik ben sinds half november bezig en 17 kilo afgevallen met Biamed maar ik heb altijd alles gemaakt met de warme maaltijd en niks afgewogen.
En het afvallen gaat toch! Alleen nu gaat het vanzelfsprekend wat langzamer en wil er wat van sport bij gaan doen.
Groetjes en succes verder.

peter | 22-04-2007

nee hoor als je de shakes niet meer neemt hoef je ze ook niet te kopen !

S.Jansen | email | 22-04-2007

Hallo
Ik wil starten met Biamed. Mijn vraag is wat gebeurt er met je huid! 7 Kilo in 7 weken dan is je huid daar toch niet op ingesteld!
Wie heeft daar ervaring mee?

Geef hier een reactie

tekst

naam

e-mail

Dit veld s.v.p. leeg laten

Gaaf shirt met joe joe er op :)
Gaaf shirt met joe joe er op :)

<b>Laat de liefde niet aan toeval over</b>
Laat de liefde niet aan toeval over