meralgia paresthetica

Lucie | 26-12-2006

Ik ben ruim 4 maanden uit de running geweest na de aandoening meralgia paresthetica. Daarvoor een half jaar niet kunnen hardlopen van de pijn. Het is een afklemming van een zenuw vanuit de lies. Bij mij uiterst pijnlijk verlopen. Na Kenacort injecties en medicijnen is eindelijk het einde van de pijn in zicht. Wie kent dit en zou ik het hardlopen weer kunnen op pakken?

Er zijn 40 reacties op dit onderwerp, de eerste reactie staat boven

hit counter

Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Annemarie | 26-12-2006

Beste Lucie, ik wil absoluut niet rot doen, maar hoe vaak ga je dit bericht plaatsen? Je hebt op 8 december 2006 hetzelfde bericht geplaats!!! Wat verwacht je nou??
Kennelijk hebben niet veel mensen dit medische probleem ervaren. Ik denk dat je zelf moet uitvinden hoe het hardlopen weer gaat zodra je voorzichtig begint op te bouwen.

Lucie | 26-12-2006

Nooit geschoten is altijd mis!!! Zo simpel als jij het schets is het niet.

Toine | 07-08-2007

Hoi Lucie,

Als je een medisch probleem hebt is het altijd vervelend, dus ben het dan ook niet eens met de vorige reactie.
Je zult het maar hebben. Ik kan je wel een tip geven zog dat je de instabiliteit van je rug aanpakt het probleem zit daar vaak.
Train vooral je interne unit, dit zijn de diepe spieren van je romp(transversus,multifidus,bekkenbodemspier en diafragma).Vaak is een beknelde zenuw een noodsignaal van de instabiliteit in je onderrug(niet altijd).Oefeningen zijn BV Pilates oefeningen in combinatie met Brügger en Mckenzie trainingen.Dus zorg voor een goede actieve lichaamshouding sterke diepe buikspieren,rugspieren en goede mobiliteit van je rug.

Hoop dat je er iets aan hebt..

Vriendelijke groeten Toine

Simone | 10-09-2007

Hoi Lucie,

Ik herken precies wat je zegt.
Momenteel heb ik er ook weer meer last van dan voorheen. Tis bij mij ontstaan toen ik zwanger was van de eerste, nu ruim 11 jaar geleden. Ik kreeg toen bekkeninstabiliteit en vanaf dat moment dus ook de zo genoemde Meralgia Paraestetica (als ik het zo goed schrijf).

Tis een zeer vervelende aandoening maar vaak wel mee te leven, bij mij althans.
Tot voor kort dan want ik loop soms te janken van de pijn en heb nu toch maar besloten naar de dokter te gaan. Vooral ook nadat ik merkte dat als ik loop en steun op een stok oid dat het dan minder pijnlijk is.

Ik hoop dat het bij jou inmiddels wat beter gaat?
Ik ga morgen dus naar de dokter in de hoop dat hij wat voor me kan doen behalve pijnstillers want dat helpt ook niet voldoende helaas.

Greetzzz, Simone

Lucie | 12-09-2007

Hallo Simone.
Na een lange dokterstocht ben ik nu vrijwel van mijn klachten af. Ik sta onder behandeling van een anaesthesist ivm pijnbestrijding. Bepaalde zenuwen zijn behandeld met stroomstootjes en als pijngeleiders "plat" gelegd. Verder slik ik Lyrica.
Bij mij was er geen sprake van zwangerschap, te dik zijn of diabeet zijn. Mogelijk dat een veranderde stand van mijn bekken de oorzaak is, maar daar kom ik toch niet meer achter.
Toen ik langzaam maar zeker de pijn de baas werd, ging er een nieuwe wereld voor mij open, want mijn beweeglijkheid was minimaal.
Misschien ook iets voor jou, pijnbestrijding? Ik weet hoe erg de zenuwpijn kan zijn!!!

Rafaël | email | 20-12-2007

Hallo Iedereen,
Volgens mijn dokter leid ik aan :

Mergalgia Paresthetica van de Nervus Femoralis Lateraus (Superficialis Lateralis)

Dit manifsteert zich door een irriterend en tintelend gevoel aan de voorkant van de linker dij. Dit treedt op bij het slenteren en na een vijftal minuten stil staan,de laatste tijd treedt het ook op bij het gewoon op een stoel zitten.

Is er iemand die hier raad mee weet ?

MVG
Rafaël

laura | email | 19-01-2009

Vanaf oktober begonnen doodgevoel in linker bovenbeen brandend gevoel uitstraling naar de knie en onderrug pijn in de linkerbil, kan er ook niet op zitten al met al heel lastig en pijnlijk, fysio gehad gestopt, men dacht aan een hernia. MRI scan laat niets zien 3 x injectie gehad met ontstekingremmers en pijnstiller hebben niet geholpen. weer terug bij fysio wordt nu losgemaakt, heel erg pijnlijk kan er niet op liggen de nachten zijn het hevigst.dacht zelf aan een slijmbeursontsteking vlgs.fysio is dit niet zo .Ik heb zelf een afspraak gemaakt met een orthopeet a.s. woensdag voor een foto van been en heup ik ben benieuwd wat hier uitkomt vlgs. de fysio.niets.Ik wacht het maar af,maar ben het wel zat om altijd maar pijn te hebben en niet te kunnen slapen.

Henny | email | 04-02-2009

Sinds enkele maanden heb ik last van deze aandoening. Enkele dagen geleden de huisarts bezocht omdat ik niet wist wat het was. Bloeddruk gelukkig goed maar inderdaad bekenelde zenuw tussen de rug en het rechterdijbeen. Ik mag nu een fysiotherapeut opzoeken voor behandeling. Ben benieuwd of ik er van af kom. Tijdens het hardlopen overigens totaal geen last.

gdejonge | email | 06-07-2009

6-7-2008

Op 30kt.08 op 3 plaatsen aan een vernauwing in het ruggekanaal geholpen want er zou sprake zijn van een beknelling van de dijbeenspier.Op 18/2 geopereerd aan een femus mortalis vanwege een meralgia. De aanrakingspijn is echt helemaal weg.Alleen nog een beetje in mijn
bil met langdurig zitten.
Echt een aanrader na al die fysio en mensendieck behandelingen die niets hielpen.

Mary van der stelt | 01-09-2009

Hallo,ik loop al drie jaar met deze klachten,drie jaar geleden,twee maal een hormoneninjectie gehad.Twee jaar goed gegaan,wel wat stijver gevoel er aan over gehouden in rechterbovenbeen trouwens,maar helaas natwee jaar weer reuggekomen,en nu alweer een jaar aan het sukkelen.Ik heb periodes dat ik bij het instappen in de auto mijn been op moest tillen,zo erg was het.En heb maanden niet op mijn linkerzij kunnen liggen,dat was echt erg die gebroken nachten.Nu gaat het redelijk,maar er kunnen van die dagen bij zitten,echt niet fijn.Mijn huisarts zegt dat het ooit weer vanzelf over gaat.Heb ook tijden last van mijn linkerbil gehad,kon er amper op zitten.Na negen maanden ongeveer verdween dat opeens.Waarschijnlijk hetzelfde probleem.Soms wordt ik er zo moe van,maar er zijn altijd nog ergere dingen.Gr.Mary.

Ria Rullens | email | 10-09-2009

Hallo Mary, Ik herken het probleem, ik loop ook al zon maand of 3 zo, tot gisteren, heb ik ook jankend mijn huisarts gebeld en gezegd dit kan zo niet langer meer heb het in beide boven benen, heb ook veschillende medicijnen, nu mag ik maandag 14 septenber naar een neuroloog hoop dat ik daar meer ga bereiken, Ik ben hopeloos Groetjes Ria

Huub | email | 28-11-2009

Bij mij is de pijn aanzienlijk verminderd. Wat ik denk dat geholpen heeft is dat ik niet meer met mijn benen over elkaar zit, wat een zeer intensief gebruikelijke houding was. Zeker niet meer rechts over links. Ja, mijn linkerbeen is nog wel verdoofd, maar pijn, nee , dat is al geruime tijd stukken minder. Test het eens!

Puck | email | 17-02-2010

ik heb het ook en de dokter heeft gezegd dat het zo een jaar of twee kan duren.
Wanneer het hinderlijk vervelend wordt,
zou je injecties kunnen krijgen en opereren
maar dat vond mij huisarts geen aanraden
succes iedereen !

Maike | email | 14-04-2010

Ik ben 13 jaar en heb ook last van deze aandoening. Mijn dokter zei dat dit erg apart was en ook zeker niet vaak voorkomt bij meisjes van mijn leeftijd. Na 3 maanden afwachten ben ik toch maar naar de huisarts gegaan en hij heeft mij dus verteld dat ik Meralgia Pareasthetica heb. Ik had er nog nooit van gehoord, en mijn dokter stelde me gerust met ; het gaat wel over. Weer 3 maande wachten maar de pijn is niet gezakt. Het is zelfs alleen maar erger geworden dus ben weer naar de dokter gestapt. Hij vertelde me dat het eigenlijk allang minder zou moeten zijn en heeft me een injectie gegeven met pijnstiller en ontstekings remmer, precies op het bot van me heup kortom verschrikkelijk. Ik kan nu bijna niet lopen maar mijn dokter ziet geen andere oplossing dan afwachten.. Zodra iemand het zelfde heeft; geef advies want ik wil hier zo snel mogelijk vanaf !

Gees | email | 13-06-2010

Beste mede PIJN genoten ik ben een man van 70jaar, en heb al tig jaren last van deze kwaal maar dan aan beide benen.
Diverse Neurologen bezocht inclusief MRI scan, injescties, medicijnen. De laatste was "Carbamazepin 400mg" waarvan je jeukplekken overal op je huid krijgt en andere verschijnselen, maar het helpt voor geen meter. Na een km. gelopen te hebben moet ik even stil staan. Ook bij lang staan, zitten, en liggen heb ik problemen. Morgen weer terug naar de Neuroloog in R.dam, mij benieuwen wat er nu weer voorgesteld wordt ????.....

Het beste met jullie allemaal.

Esther | 03-08-2010

Hallo iedereen ,

Gisteren ben ik geopereerd aan meralgia paraesthetica ! De neurochirurg heeft mijn zenuw door gesneden , en toen ik wakker werd uit de volledige narcose voelde ik al meteen verschil ! Heerlijk geen pijn meer in mijn dijbeen !Het dijbeen is nu wel helemaal gevoelloos en dat blijft ook . het is altijd beter dan de hele dagen met pijn rond te lopen. Ik loop al diverse jaren met deze aandoening en niemand wist wat het was . Nu ben ik bij deze neurochirurg terecht gekomen en hij wist meteen waar ik last van had !

Arie | 05-08-2010

Hallo,

Ik heb sinds eind februari ook Mergalgia Paresthetica . Mooi woord ik moest er even op oefenen maar je kan het beter niet hebben.
Ik heb het gekregen tijdens de voorbereiding van de marathon. Ik was ongeveer bij 25 km. Het kan dus ook voorkomen bij langdurig lopen.
En het is gewoon pech hebben.
Ik ben eerst bij het SMA (sport medisch advies centrum) geweest maar die was met deze aandoening niet bekend en na enige onderzoek kwamen ze tot de conclusie dat er geen behandeling voor is. Ja als enige middel opereren.

Ik wilde toch eerst andere dingen uit proberen.
Ik heb nu accupunctuur. En het gaat nu wel wat beter maar is nog niet weg . Met nog een behandeling te gaan wordt het daarna waarschijnlijk een neuroloog en orthopeed voor een injectie.

Overigens mag ik wel gewoon blijven hardlopen daar je verder niks kapot maakt.
En de ene keer gaat dat beter als de andere keer.
Ik loop niet de hele dag met pijn. Ik lees toch hier dat mensen de hele dag er last van hebben.

Ik hou jullie op de hoogte

groetjes

Arie

anneke | email | 13-08-2010

Beste mensen,
Maralgia paraesthetica is een naar probleem.
de problemen bij mij zijn behoorlijk verminderd door fysio therapie en maandelijks naar een shihatsu therapeute gaan. het zit hem idd in het verstevigen van buik en bekkenbodum spieren en ik zal ook echt af moeten vallen.Bij mij is het ontstaan na een baarmoeder operatie.

gerben | email | 22-08-2010

hallo allemaal ik heet Gerben en heb ook last van Mergalgia Paresthetica het doet z,n pijn in mijn rechter boven been het brand en voelt gevoelloos aan .en stekende pijnen nu wil de dokter mij amitriptyline geven ik ben een beetje bang voor dit medicijn heeft iemand hier ervaring mee ,ik hoop dat iemand mij meer kan vertellen .

met vriendelijke groet Gerben

Ine Hendriks-van den Munckhof | email | 24-08-2010

Hallo. Ik heb nu al 4 jaar klachten aan mijn r.been, ben bij de orthopaed geweest, chiropractiker, fysio, scans en foto's gehad totdat de huisarts bedacht dat het wel eens een meralgia paresthetica zou kunnen zijn. Dit is bevestigd door de neuroloog na een test. Volgende maand wordt de aandoening chirurgisch behandeld. Ik ben heel benieuwd of de klachten over zullen zijn, en de reacties op deze site geven me goede moed. Ik wil weer gewoon kunnen lopen, zwemmen, fietsen, staan zonder voortdurende pijn.

Tiny | email | 30-08-2010

Hallo allemaal, mijn dochter van 15 jaar heeft er inderdaad ook last van sinds ± 2 jaar en voor haar is alleen een behandeling bij de pijnpoli een oplossing. Zij is te jong voor een operatie en de medicatie is al helemaal geen oplossing omdat het zenuwstelsel uitgeschakeld moet worden. De aanvallen zijn een stuk verminderd en ondertussen heeft zij al 4 behandelingen gehad op de pijnpoli wat ook wel geen pretje voor haar is maar alles beter dan continu pijn. Sterkte allemaal

nancy | 13-09-2010

hoi

sinds kort ben ik er achter gekomen dat ik meralgia paresthetica heb. de dokter zegt dat ik hier aanleg voor heb erg genoeg.
ik heb hier nu een soort van onstekingsremmers met pijnstilling voor. Dit helpt dus totaal niet en het word alleen maar erger als ik lang sta of zit. Straalt het uit naar me bil maar ook naar mijn onderbeen herkennen meer mensen dit. Ik ga binnenkort maar weer eens naar de dokter.

Marc | email | 12-10-2010

Beste mensen,
heb net het zelfde als jullie boven linker been brandend en tintellend gevoel,
krijg het vooral als ik gewoon zit, oorzaak geraakte zeenuw bij operatie spataders, er is niks aan te doen volgens mijn dokter, dus leren mee leven luid de bootschap.

Gioela | email | 09-11-2010

Hallo allemaal,
Ik ben Gioela, 16 jaar, en zit nu al 3 jaar met een probleem.
Ik ben 3 jaar geleden erg hard met judo op mijn stuitje gevallen, waarschijnlijk is dit een oorzaak van mijn gevoelloosheid in mijn bovenbenen.
ik heb namelijk geen gevoel in mijn bovenbenen. Aan de achterzeide voel ik wel, alleen aan de voorzeide niet. Maar als ik een hardere klap op mijn benen krijg, dan lijkt het net of er met messen iin mijn bovenbenen wordt gestoken.
nu heb ik daar 3 jaar geleden een tijdje last van, maar later had ik er minder last van.
Nu is dit terug gekomen, en ook veel erger geworden, het komt ook terug in mijn onderruug.

de artsen hebben vanalles onderzocht, ik heb 3x een MRI scan gehad, ik heb een EMG, een SSEP, vanalles heb ik gehad, alleen kunnen ze niet uitsluiten wat het is. Mijn veronderstelling is toch een meralgia paresthetica. maar dit kunnen ze meestal wel zien op een MRI of EMG.
ik kan niet meer hardlopen,judoen,tennissen of fitnessen..
En het is vooral vervelend omdat als mensen vragen wat ik heb, ik het niet kan vertellen.

Ik hoop dat ik via jullie ervaringen meer kom te weten over wat ik heb, en er meer mee om leer gaan.

Groetjes Gioela

Arie | 13-01-2011

Hallo

Na wat bezoeken in diverse ziekenhuizen in Rotterdam wordt ik over 2 weken geopereerd in het clara ziekenhuis door een neurochirurg.
Ik ben heel erg blij dat er eindelijk wat gaat gebeuren.

esther_kop@hotmail.com | email | 28-03-2011

arie.

met welk docter be je geopeerdt
e hoe gaat het nu

groetjes esther

esther | email | 29-03-2011

Hallo Esther
kan je mijn vertellen welk neuroloog ben je geweest en waar

groetjes esther

Arie | 30-03-2011

Ik ben nu meer als 8 weken verder na de operatie. Sinds vorige week aan het hardlopen. Zenuw prikkelt nog wel af en toe maar minder als er voor.
zenuwaandoeningen herstelt langzaam.
Bij 10 km rennen kan ik echt zeggen of het geholpen heeft

groetjes
Arie

Veronique | email | 26-04-2011

Ik heb ook meralgia paresthetica denkt de huisarts... ik heb al een tijdje vooral als ik lig dat mijn rechter bovenbeen gaat tintelen net alsof hij slaapt alleen aan de voorkant... mn huid voeld dan een beetje aan alsof t verdoofd is... Ik ben er wel eens van wakker geworden en dan wilde ik me bewegen en dan kreeg ik zoveel pijn alsof mn spieren werden afgescheurd ofzo ik kan t niet goed beschrijven.. ik had dan ook de dag erg last van die plek... ik heb t niet elke dag soms wel soms niet.. Nu heb ik sins een week anderhalve week dat als ik een poosje sta dat mijn linker bovenbeen verdoofd aanvoeld zelfde plek als rechts alleen links... alleen gelukkig nog niet die enorme pijn als ik me beweeg... wel is t een heel vervelend gevoel maar als ik ga zitten zakt t weer af...
Mn huisarts wil t nog even aankijken om te zien of t wegzakt of erger word...(aanhoud) omdat ik t niet altijd heb...Maar schrik er toch van als ik er dingen over lees...

dollie | 16-06-2011

ik heb helaas ook deze aandoening, maar wat mij opvalt is dat jullie allemaal pijn hebben.
ik heb totaal geen pijn {gelukkig} het enige wat ik heb is dan een verdoofd gevoel in mijn bovenbeen.
ik heb dus ook geen medicijnen gekregen omdat ik geen pijn heb, maar ze hebben me wel gezegd dat als het erger word dat ik dan weer terug moest komen.

mijn huisarts heeft ook gezecht dat het vanzelf weer over kan gaan, maar dat het vrij lang kan duren.
maar zolang ik geen pijn heb dan vind ik het nog niet zo erg, het is alleen irritant dat ik bepaalde stuk van mijn been niets voel.

ik wens jullie allemaal veel sterkte

Josje | email | 13-08-2011

Bij mij was ook meralgia paresthetica geconstateerd door de neuroloog. Maar ik ben niet dik, niet zwanger, ik draag nooit strakke kleding en het is niet langzaam erger geworden, maar zonder aanleiding van het ene op het andere moment ontstaan. Met hele heftige pijnscheuten en daarna voortdurende heel erge pijn.
De neuroloog kon niets voor me doen, zei hij. In het gunstigste geval zou de zenuw afsterven en mijn pijn verdwijnen. Geen fijn bericht.
Uiteindelijk ben ik terechtgekomen bij een heel goeie orthomanueel arts, die zag dat mijn bekken erg scheef stond, waardoor die zenuw bekneld raakte. Met vijf behandelingen is dat rechtgezet. De pijn en de tintelingen verdwenen. En langzaamaan komt het gevoel in mijn bovenbeen weer terug.
Ik zou iedereen aanraden zijn rug/bekken te laten controleren op scheefstand als je op onverklaarbare manier ineens deze ziekte gekregen hebt.

Lianne | 17-09-2011

Dat een ogenschijnlijk onschuldig kwaaltje
zo'n pijn kan doen, dit is nu de 2e keer dat ik het heb, de 1e keer is het vanzelf na een jaar of zo denk ik overgegaan, heb wel een idee dat het toen niet zo erg was als nu, maar pijn vergeet je als je het niet meer hebt, het voelt als heftige kiespijn in je bovenbeen, maar het hele been doet er pijn van, zitten, liggen en ook lopen is een ramp, hier hoop ik toch echt niet weer zolang mee rond te tobben,
je voelt je er gewoon invalide van.
ben niet zwaar ,heb geen suiker, drink niet,
wel een heel slechte rug.
Ga toch maar eens informeren of opereren
nu een optie is, zijn er nog meer mensen die dit hebben laten doen? Ik lees het van een paar en die resultaten waren goed, liever een doof gevoel in het been dan deze pijn.
Sterkte allemaal.

Nayat | email | 28-09-2011

hallo, ik ben een fanatieke sportster, heb nu een week dat ik een doof gevoel in mijn rechter bovenbeen heb. Ik ben er heel verdrietig onder, niemend kan me vertellen of dit over gaat hoelang het duurt en of ik er zelf wat aan kan doen. ik heb maar besloten dat ik alles er aan ga doen om me zelf beter te maken, ik ga binnenkort acupunctuur proberen en ik wil ook naar te giropractor, heeft iemand dit ook ooit geprobeerd of kan iemand anders mij advies geven wat ik moet doen want 2 jaar is wel heel erg lang kan ik dan ook niet meer terug naar mijn sport?
want pijn heb ik niet alleen een doof gevoel ik hoop op reacties
gr

Robert | email | 15-11-2011

Ik heb al sinds januari 2010 last van MP aan mijn rechterbovenbeen, bil en onderrug. Het werd bij mij pas geconstateerd door een neuroloog nadat ik eerst bij een sportarts, fysiotherapeut en orthopeed was geweest. En er al allerlei foto's, echo's en MRI's waren gemaakt. Eind 2010 en begin 2011 heb ik injecties met cortison gehad in mijn bovenbeen en onderrug. En daarna elektro stimulatie d.m.v. TENS. De klachten verergerden alleen maar. Toen is een combinatie van medicijnen (o.a. Lyrica, Amitriptyline) en oefentherapie geprobeerd. De pijn werd beter hanteerbaar. Maar toen ik weer ging werken, verergerde de pijn heel erg. Op dit moment kan ik dus niet werken en al helemaal niet sporten. Nu ga ik met weer een zwaardere behandeling met elektro stimulatie beginnen. Als dat ook niet helpt, wil ik een chirurgische ingreep (het vrijmaken van de zenuw). Wie heeft hier ervaring mee?

Gea | 12-01-2012

Hallo allemaal,
Sinds jaren heb ik last van meralgia paraesthetica aan mijn rechter bovenbeen. Ik ben eind al 2005 geopereerd omdat ik niet meer kon staan en lopen van de pijn. De chirurg heeft geprobeerd de zenuw los te maken. Helaas is de aandoening recidive en nu heb ik er weer veel last van. Wandelen en staan wordt steeds lastiger. Fietsen en zitten is géén probleem. Volgens mijn huisarts is er maar één uitweg en dat is de pijnpoli. Ik geloof er niet in. Ik denk dat de enige uitweg is dat de zenuw operatief wordt doorgehaald. Dan maar altijd een doof gevoel, beter dan altijd pijn.

Gea | 12-01-2012

Hallo allemaal,
Sinds jaren heb ik last van meralgia paraesthetica aan mijn rechter bovenbeen. Ik ben eind 2005 geopereerd omdat ik niet meer kon staan en lopen van de pijn. De chirurg heeft geprobeerd de zenuw los te maken. Helaas is de aandoening recidive en nu heb ik er weer veel last van. Wandelen en staan wordt steeds lastiger. Fietsen en zitten is géén probleem. Volgens mijn huisarts is er maar één uitweg en dat is de pijnpoli. Ik geloof er niet in. Ik denk dat de enige uitweg is dat de zenuw operatief wordt doorgehaald. Dan maar altijd een doof gevoel, beter dan altijd pijn.

Arie Postma | email | 17-01-2012

Gea,

Ik geloof zelf ook niet in de pijnpoli. Bij mij is de zenuw vrijgemaakt. Als ik er nog een keer last van zou hebben dan zou ik de zenuw door laten snijden.

Dina | email | 02-04-2013

Nou ik heb deze aandoening gekregen na een operatie aan de buikstreek. Daar baal ik ook erg van. Mijn arts zegt dat er waarschijnlijk een hechting om de zenuw is geknoopt en dat het wel weg zou kunnen rekken maar t duurt wel maanden. Ik hoop maar dat het weggaat want ik word niet vrolijk van die steken vooral als je in diepe slaap bent en ineens een prik voelt.

Van de Weyer Kurt | email | 23-02-2018

Heb in december een gastric bypass gekregen! De dag van mijn ontslag uit het ziekenhuis is de miserie begonnen! Linkerbovenbeen brandende pijn en hevige steken, echt niet uit te houden! Snachts huilen van de pijn! Ik heb contramal 50 Mg en lyrica voorgeschreven gekregen! Ik gebruik ook nog pijnplakkers met lidocaine en ben al 2 keer naar de pijnkliniek geweest. Verdoving onder echo! De oorzaak moet aangepakt worden! Ik kan toch niet tot het einde der tijden verdoving blijven slikken! Mp bepaalt mijn hele leven! Wie helpt mij van deze pijn af?

| 23-02-2018

Zolang de arts zijn salaris maar krijgt, voor de rest interesseert het hem geen reet

Geef hier een reactie

tekst

naam

e-mail

Dit veld s.v.p. leeg laten


Gaaf shirt voor een marathonloper
Gaaf shirt voor een marathonloper

<b>Laat de liefde niet aan toeval over</b>
Laat de liefde niet aan toeval over