Worden we nu allemaal zo preuts?

Martin | 19-07-2010

wat me steeds vaker opvalt zijn lopers en vooral-sters die zo te zien in hun broek hebben geplast. durven we nu echt niet meer langs de kant even met de billen bloot. ook bij het verkleden doen we moeilijk en de broekjes worden op wat tights na steeds langer. BH"s worden harnassen, waar medisch nog wel een reden voor is. we worden preuts....

Er zijn 38 reacties op dit onderwerp, de eerste reactie staat boven

De leukste ideeen en ontwerpen voor t-shirts, hoodies enz...
De leukste ideeen en ontwerpen voor t-shirts, hoodies enz...

hit counter

Web Analytics Made Easy -
StatCounter

Jac. | 19-07-2010

Hoezo preuts? Gewoon makkelijk. Waarom stoppen om te plassen? Go on the run!

Carmen | 19-07-2010

Ja ik zie het ook wel, en dat zal vaak zijn om niet te hoeven stoppen. Practisch wel, maar als je van je werk naar huis gaat en je moet heel dringend doe je dat toch ook niet

Koos | 19-07-2010

Bah! Worden hardlopers weer Neanderthalers...

:D

Clair | 19-07-2010

Preuts weet ik niet maar idioot blijft het. Mijn man kwam vorig jaar na een avondloop thuis, moesten zijn kleren gelijk in de machine. Tja dat kon toch morgen. Nee hij moest zo plassen en wilde niet stoppen en toen.......Nou toen heb ik hem in zijn gezicht echt heel hard uitgelachen. 33 jaar twee kinderen en komt thuis in een vieze broek.......

Koos | 19-07-2010

Als je 60 jaar bent of ouder, dan mag het wel weer...

Peter | 19-07-2010

Oef Clair die moest zeker een weekje op de bank slapen.

Clair | 19-07-2010

@Peter Nee kijk wel uit, daar heb ik mezelf mee, maar dat moest hij toch maar niet vaker doen. Kijk als het overmacht is, maar gewoon geen zin om even een boompje op te zoeken....is toch erg gemakkelijk voor mannen....

martijn w | 19-07-2010

het blijft wel topsport hoor,

hahahahaha

stelletje viespeuken.

Eric | 19-07-2010

Zelf zou ik het nooit laten lopen! Wel makkelijk voor een man toch? Gewoon tegen en boom....slurfje eruit en plassen. Maar hoe herken je de mensen die het laten lopen? Dat vraag ik me echt af. Als ik een training doe, ben ik halverwege helemaal nat van zweet. Ook mijn broekje. Dus ik moet nu denken dat andere ervan uitgaan dat ik het heb laten lopen????

Thea | 19-07-2010

Wat een belachelijk onderwerp om over te beginnen martin. Waar maak je je druk over

Esther | 19-07-2010

Nooouuuuwww Eric, dat is een oude smoes. Heeft mijn tante al toegepast toen we in Barcelona in de file zaten en ze enorm moest plassen. Liet ze het lopen. We zagen het gebeuren, het leek wel een waterval op die stoel. Maar we zeiden niets want lullig voor haar. Komen we bij het hotel zei ze"eerst douchen en wat fris aan, want ik heb zo getranspireerd" Niet te geloven....

Fred | 19-07-2010

ik loop behoorlijk vaak,maar heb het echt nog nooit gezien. Misschien ben ik ook wel met hardlopen bezig.

Eric | 19-07-2010

Haaaaa Esther......misschien een keer samen trainen? Kun je het zelf meemaken!

Ben het eigenlijk wel met de meeste forumleden eens. Als je moet, dan ga je toch gewoon?! Ik kan me niet voorstellen dat er iemand is die het dan gewoon laat lopen! Ja, misschien echte toppers....en die zitten echt niet hier tussen ons op dit forum...!

bah | 19-07-2010

@martin.
is me nog niet opgevallen. kleding wordt steeds minder en korter met dit weer... en plassen, tja
ff struikje in..
en of de reden preuts is.....lekker lui, ff laten lopen en weer door. ;-)

Mirjam | 20-07-2010

nee Martin niet preuts, maar wat jij misschien niet weet is dat de helft van de vrouwen niet kan wilplassen. en als er al toiletten zijn, zijn die te vies om ook maar in de buurt te komen, en als het dan ernstig dringend wordt, dan ja.......

Ans | 20-07-2010

Het heeft denk ik niets specifieks met het lopen te maken, maar misschien zijn we juist wat minder preuts en moeilijk over plasongelukjes ed. Toen ik het twintig jaar geleden met vier koppen koffie in de file niet meer hield heb ik gesmoesd dat ik terug naar huis moest omdat de auto niet goed meer reed. Vorig jaar vroeg ik 'waar blijft Marijke toch'? O die zat in file en moest terug want ze had in haar broek geplast. Beter toch om er eerlijk over te kunnen zijn en het desnoods maar te laten lopen als het niet anders kan en niet je hele run te verpesten.

henk | 20-07-2010

haha dan heb je 90 euri bespaard, want dat kost wildplassen in de file.heeft iemand bij het lopen of trainen al eens zo'n bon gehad?????

Maaike | 20-07-2010

Ik heb echt nog nooit iemand gezien die het liet lopen, zeker geen vrouwen... Wl ontstaat er soms een zweetplek, daar is volgens mij niks raars aan en ook niet aan te ontkomen.

En BH's worden harnassen? Wat weet jij daarvan? Als een vrouw grote borsten heeft is een goede sport BH noodzakelijk, omdat het anders zeer zwaar is bij het lopen. Noem je dat preuts? Het is gewoon functioneel en je trekt altijd nog iets ver een BH aan, dus het is mij een raadsel waarom juist die BH dan een harnas zou zijn? Wat wil je dan, vrouwen die in het gezicht worden geswiept door hun eigen tieten zodat jij daarnaar kan kijken tijdens het lopen?

Laat iedereen toch lekker lopen in de kleding waar hij/zij zich fijn in voelt.

Volgens mij is nu juist de trend: hardlooprokjes doorgebroken, dus je wordt op je wenken bediend.

Anita | 20-07-2010

Helemaal met je eens Maaike. Martin raaskalt maar wat en ziet kennelijk niet genoeg blote billen om dat zo maar te noemen.
In de meer dan twintig jaar dat ik loop heb ik het letterlijk n keer meegemaakt en dat was ik helaas zelf. Na kilometers iedere stap in mijn blaas gevoeld te hebben moest ik na de finish achteraansluiten in een rij van twintig bij het toilet. Toen heb ik nummer n entwintig maar laten opschuiven, want ik kon niet meer. Maar expres zie je dat echt nooit iemand doen. Ik moet wel zeggen dat ik van medelopers toen wel veel kinderachtige opmerkingen heb gehad. Erg rot als je je al zo schaamt, dat viel behoorlijk tegen.

Pipi | 20-07-2010

Laat iedere loper toch lekker doen waar hij zich zelf lekker in voelt.

Wat doen wielrenners in een Tour de France dan, die plassen vast ook wel in hun broek.
So what als je met je sport/prestatie bezig bent kan ik me voorstellen dat je onder een loop niet gaat stoppen om te plassen.

Ik snap jouw topic niet zo, vrouwen hebben idd een goede sportbeha nodig.
En al wil iemand in zijn skipak hardlopen moet die persoon dat lekker zelf weten.

Laat iedereen in zijn eigen waarde!
Met plas of zonder plas;)

Jackie | 06-12-2010

Qua kleding zijn we de laatste jaren inderdaad steeds preutser maar vooral ook saaier geworden;
Waar kun je uberhaupt bijvoorbeeld nog een echt kort rood, groen of oranje (split)loopshortje kopen als dat al dan niet bij je clubkleren hoort, i.p.v. die ,,bermuda's,, waarin men tegenwoordig loopt, m.n. diegenen, en dat is minstens 99% die niet of maar zelden voor een(hoofd)prijs kunnen gaan.
En waar vind je nog lange en korte tights in andere kleuren dan zwart of (soms nog) blauw, natuurlijk donkerblauw.

Abby | 06-12-2010

Ik vind het kleurenspectrum van de hedendaagse loopkleding ook voor verbetering vatbaar; het zou er een stuk vrolijker en levenslustiger uitzien.

Lisa 41 | 07-12-2010

Ja het is inderdaad de laatste jaren wat saai met de runnerskleding en minder sexy, vooral bij de mannen en dan zijn er juist weer uitzonderingen die wel erg met hun .....te koop lopen. Ach ja en iedereen heeft wel eens die dag dat je zooooo vreselijk nodig moet en nergens kan. Gewoon om lachen toch....naderhand!

Jacob | 13-12-2010

In de wintertijd is Nederland dan ook n grote uitvaartstoet wat de kleur van de kleding betreft.
Kennelijk mogen alleen (kleine) kinderen in vrolijke kleuren rond blijven lopen.

En wat tijdens een loop het plassen betreft, daar zoek ik toch even de berm voor op i.p.v. dat ik het in mijn broek doe.
Of ik houd het op tot na het lopen vermits het niet nog te lang duurt.

Xandra | 23-12-2010

De mannen vrijwel allemaal.
Alhoewel; de meeste dames durven tegenwoordig zelfs bij zomerse temperaturen ook nauwelijks meer in een minirok of hotpants rond te lopen.
De dan veel te warme jeans zijn dan nog torenhoog favouriet.

nu ff anoniem;-) | 06-01-2011

Ik heb het n keer, bij uiterst hoge nood en midden in de stad, maar laten lopen We moesten nog acht kilometer en dat ging echt niet, dus dan maar in m"n broek, dacht ik toen. Nou nooit meer, ik liep de hele weg voor lul en dacht dat iedereen keek en savonds opmerkingen thuis van vriendin en kinderen. Dus mij niet meer gezien, ik plas gewoon wild, ook als iereen hem ziet of je er een boete voor krijgt.

Abby | 07-01-2011

Weet je wat het is Xandra?
Onze ,,alpha,,mannetjes willen ,,opvallen,, in hun gedrag en niet in kleding; de meesten, en dan m.n. de ouderen interesseert mode en fashion dan ook niet, vandaar ook het beperkte eentonige aanbod in herenkleding.
Dames daarentegen vallen juist liever op door (leuke) kleding en niet of nauwelijks door (provocerend) gedrag.

Lili | 11-01-2011

Als ik moet plassen tijdens het hardlopen, dan ga ik mijzelf niet kwellen... Mannen zoeken een boom uit en ik een struik. Zo simpel is het:-) Maar ja, ik loop altijd hard in het bos, dus genoeg struiken te vinden:-D En loop ik daarna lekker verder met een lege blaas, heerlijk.

Lili | 11-01-2011

Oh ja... Als er giga lange rijen staan voor de toiletten voor de start van een loop, dan bespaar ik mij het wachten en plas ik ook gewoon in het openbaar.

Mannen wel, waarom vrouwen dan niet;-)

karin | email | 11-01-2011

ik pies gewoon inderdaad in de struikjes hoor. als je moet dan moet je toch!!
ik ga echt niet in mn broek pissen joh! Gaat zo plakken :)

Natasja | 01-11-2011

Als ik lekker aan het lopen ben in een wedstrijd is het jammer dat je moet stoppen om een struik op te zoeken. Gewoon laten lopen in mijn korte tight (zonder slip er onder). Ziet er na een 10 tal meter uit alseen flink zweetspoor.

Natasja | 01-11-2011

Als ik lekker aan het lopen ben in een wedstrijd is het jammer dat je moet stoppen om een struik op te zoeken. Gewoon laten lopen in mijn korte tight (zonder slip er onder). Ziet er na een 10 tal meter uit alseen flink zweetspoor.

wilma | 02-11-2011

Bedankt voor deze informatie Natasja daar zaten wij echt op te wachten.

J.J. | 05-02-2012

't Is best koud nou!

broekplasser | 06-02-2012

Lekker warm met dit weer, even in je broek plassen!!!
Wat een viezeriken allemaal zijn jullie!!

J.J. | 07-02-2012

Ehhhh! Lekkur...

Offtopic-onzin | 09-02-2012

Ik ben onderweg creatief bezig en klei asbakken en dinosaurussen XD.

ricardo | 10-11-2018

In wat voor wereld leven we als je niet eens meer je urine mag laten lopen? Als ik in mijn 5 incher loop met p|emel tussen mijn benen dan laat ik het ook weleens lopen. Nou, so what? Ben ik dan een minder mens. ben ik dan te min ofzo? kom nou...

Geef hier een reactie

tekst

naam

e-mail

Dit veld s.v.p. leeg laten

Gaaf shirt met joe joe er op :)
Gaaf shirt met joe joe er op :)

<b>Laat de liefde niet aan toeval over</b>
Laat de liefde niet aan toeval over