gordelroos

Ingrid | 26-05-2004

Enkele weken geleden kreeg ik flinke pijn op een bepaalde plek op mijn rug in combinatie met uitslag op die plek. Daarnaast ook koorts en moe. Volgens de dokter heb ik gordelroos en omdat dit een virus is, kan het wel een tijdje duren voor het over is. Inmiddels is het enkele weken verder en is de uitslag grotendeels verdwenen. De plek is alleen nog gevoelig en ik ben nog steeds moe. Dat laatste merk ik tijdens het lopen: Het gaat wel, maar als ik thuis kom, is mijn hartslag na 20 minuten nog hoog, terwijl ik normaal binnen enkele minuten op mijn normale hartslag zit. Conclusie: mijn conditie is bar slecht door dit virus. Hebben jullie hier ervaring mee?

hit counter

Web Analytics Made Easy -
StatCounter

DE WITTE ANNEKE | email | 14-03-2012

he ik heb ook de zona,verdorie wat een pijn !ik heb een hoge koorts van 39.6 gehad en dacht dat ik opvliegers kreeg aangezien ik 53 jaar ben ,kon s.,nachts niet slapen ,ik druipte gewoon van het zweet en brandende pijn en prikken,ik ben naar de dokter geweest en heeft mij ACICLOVIR doc 800mg voorgeschreven ,5 pillen om de 4 uur in te nemen ik moet wel zeggen dat de blaasjes niet zijn doorgezet en de zwelling neemt af na de derde dag kreeg ik zware hooftpijn en moest ik overgeven .nu na de vijfde dag gaat het beter maar voel nog pijn maar minder hevig zo ik hoop dat dit een troost is voor iedereen ! groetjes ANNEKE

anneke | email | 14-03-2012

he ik heb ook de zona,verdorie wat een pijn !ik heb een hoge koorts van 39.6 gehad en dacht dat ik opvliegers kreeg aangezien ik 53 jaar ben ,kon s.,nachts niet slapen ,ik druipte gewoon van het zweet en brandende pijn en prikken,ik ben naar de dokter geweest en heeft mij ACICLOVIR doc 800mg voorgeschreven ,5 pillen om de 4 uur in te nemen ik moet wel zeggen dat de blaasjes niet zijn doorgezet en de zwelling neemt af na de derde dag kreeg ik zware hoofdpijn en moest ik overgeven .nu na de vijfde dag gaat het beter maar voel nog pijn maar minder hevig zo ik hoop dat dit een troost is voor iedereen ! groetjes ANNEKE

jenny smeisl mik | email | 19-03-2012

hoe lang kan deze ondragelijke pijn duren? ga nu de 10 week in gebruik morfine en antidepresivia helpt niets

peter | 02-04-2012

Ik heb al een poosje last van napijn - postherpische neuralgie met een mooi woord. Ik gebruik speciaal voor mij samensgestelde Kamille&Co olie tegen de pijn en zodra ik het erop gesmeerd heb trekt de pijn weg.

Linda | email | 07-04-2012

Naar aanleiding van alle goede verhalen over de gordelroosolie heb ik die deze week ook besteld. Heb gordelroos op mijn voorhoofd. Naast het ziek zijn en de pijn, ook niet zo'n fraai gezicht. Lees allemaal verhalen dat mensen de gordelroos de volgende dag in huis hadden. Blijkbaar heb ik pech. Eerst was de bestelling over het hoofd gezien. Nadat ik een herinnering had gestuurd over de bestelling, kreeg ik de belofte dat deze gisteren opgestuurd zou worden. Is denk ik ook mis gegaan, want vandaag niets ontvangen. Andere bestellingen die ik heb gedaan, en die gisteren zijn verstuurd met TNT zijn wel vandaag aangekomen. Gezien het lange Paasweekend, verwacht ik ze dus waarschijnlijk pas volgende week woensdag of zo, en dat is wel een aardige teleurstelling. Ik gebruik ook medicijnen van de huisarts, Vacacovlir, 4 tabletten L Lysine per dag van 1000 mg. per stuk, en op de plekjes doe ik Echinaforce creme.
Veel sterkte en beterschap voor iedereen.

Karina | email | 04-05-2012

hallo lotgenoten...ik loop niet hard maar ik heb sinds 4 weken gordelroos, wat een pijn !! van mijn rug, onder mijn arm naar mijn linkerborst.. ik heb nooit geweten dat dit zooo pijn kon doen, ik heb in mijn leven diverse breuken en kneuzingen gehad, maar dit!! is pijnlijk er is geen einde aan!!!!! zend mij jullie ervaringen, wat gebruiken jullie en wat helpt...en niet onbelangrijk hoe lang duurt dit!!
heel veel sterkte voor ieder die dit heeft!!!!!!

Mevr. van Gendt | 26-05-2012

Ook ik heb de gordelroosolie besteld en had hem gelukkig de volgende dag al binnen....wat een opluchting zeg! De pijn trok vrijwel gelijk weg, kwam wel weer terug maar er bleven steeds langere tussenpozen tussen het smeren.

Tim Oosterhoff | email | 05-06-2012

Ik heb ruim nu 2 jaar gordelroos op m'n beide onderbenen.
Gewoon niets aan doen. (Dus ook afblijven :)
Normaal wassen (met zeep) bij mij geen probleem.

Gaat vanzelf weer over, aldus de huisarts. En dat is bij mij ook zo; de plekken gaan weg.

Hg

Maria | 12-06-2012

@Tim Oosterhoff:

Het is beslist GEEN gordelroos wat jij hebt. Gordelroos komt maar aan 1 kant van het lichaam voor (omdat het via een zenuwbaan loopt en dus eenzijdig voorkomt)en duurt echt geen 2 jaar.

Na 2 ŗ 3 maanden gaat gordelroos over in PNH (Post Herpische Neuralgie - zenuwschade na het doormaken van een g.r.besmetting). Heb je dit een keer meegemaakt dan praat je wel anders!

BiBi | email | 26-06-2012

Beste lotgenoten,
Ik heb last van gordelroos gehad aan de C5 tot C6 nekwervel(s). Er is weinig of geen medicatie voor. Het was alsof ik een trap van een paard had gehad en de pijn straalde uit van nek/rug naar mijn sleutelbeen. Oorzaak stress en/of verminderde weerstand.
Een ostheopaat heeft, dmv een drukpunt aan de nekwervel, mij compleet van de pijn afgeholpen. Dus er is nog hoop om van de pijn af te komen.. sterkte

Mevr jm Rietman. | 29-07-2012

mevr jm Rietman
Na mij openratie bypass 6jaar pijn in bijde
benen en knie zenuwe pijn
Mij vraag is zit de pleister qutenza
in het ziekenfons zo niet
Wat is de prijs van de pleister
vrienelijke groet mevr rietman.

frans | email | 05-09-2012

vorigjaar heb ik een aanval van gordelroos gekregen aan het hooft dat deed mij veel pijn .ik had een scheven mond en last van het oor en aan het achter hooft .maar ik heb nog steeds last van het oor overdag niet maar s.nachts kan er niet van slapen zo,n pijn .ik wil graag van de oorpijn af .wie geeft mij een goede tip.word er gewoon chacerijnig van de pijn

c.w.adelaar | email | 01-10-2012

hallo.ik heb al 4 jaar gordelroos brandereg gevoel van mijn middel tot mijn benen.over gehouden van een hartoperatie. kom ik hier nog vanaf.ik ben 69 jaar

Pia Brouwer | email | 06-10-2012

Ik heb ook net gordelroos gehad, vreselijke pijnen ,kon mijn bed (kooi, ik leef op een zeilboot) niet meer uitkomen, door meditatie heb ik de pijn kunnen verdragen. nu hoorde ik later dat je aspirine moet fijnprakken en met weinig water moet verdunnen en dat op de plekken doen, volgens iemand uit een duits ziekenhuis , ben je dan in 3 dagen van de pijn af.ik hoop dat er geen volgende keer komt.(96% van de gevallen komt toch maar 1x voor?) maar anders probeer ik de asprine kuur zeker. sterkte met die zenuwpijnen.

Kristin | email | 22-10-2012

Hallo, je kan ook naar een fisiotherapeut gaan om galvanisatiestroom te krijgen. Dat klinkt misschien wel straf, maar het is verzachtend en de blaasjes helen sneller. Verder kan hij/zij er ook nog andere pijnstillende therapeutische stroom op zetten zoals interferentiestroom. Ik ben zelf fisio en heb al 2x gordelroos gehad. Ik heb deze standaardbehandeling op mezelf toegepast met succes. Ik kon weer liggen, dieper ademen, had veel minder pijn en recupereerde sneller. Van gordelroos kan je je nog tot een half jaar na de genezing sneller moe voelen of je sneller nerveus maken. Probeer voldoende te slapen en het leven relaxter te leven. Alles helpt!

Josť | 13-06-2013

Heb ook gordelroos (gehad). Toen de pijn het ergst was heb ik watjes met Emla erop geplakt. Dit is een zalf die de huid compleet verdooft, werkte ongeveer 4 uur. Hielp om af en toe toch te kunnen slapen.
Heb nu na maanden nog last van naweeŽn.

K.PE | 26-06-2013

Wij waren in feb in Thailand.
In maart kreeg ik gordelroos.
Ik durf wel te stellen dat dit heelveel pijn doet.
Nu bijna 3maanden later heb ik bijna iedere dag nog pijn (wel een stuk minder ).
Maar ik ben ontzettend moe.
Terwijl ik altijd heel actief was .
Het is zelfs zo erg dat ik s'middags een uurtje plat moet.
Ik vind dit afschuwenlijk.
Ik voel mij ziek van binnen.
Ben naar een pijnkliniek geweest enz.
Heeft iemand de zelfde ervaring?
En hoe kom je er van af.
Mijn dank.

K.Peulen | email | 26-06-2013

Wij waren in feb in Thailand.
In maart kreeg ik gordelroos.
Ik durf wel te stellen dat dit heelveel pijn doet.
Nu bijna 3maanden later heb ik bijna iedere dag nog pijn (wel een stuk minder ).
Maar ik ben ontzettend moe.
Terwijl ik altijd heel actief was .
Het is zelfs zo erg dat ik s'middags een uurtje plat moet.
Ik vind dit afschuwenlijk.
Ik voel mij ziek van binnen.
Ben naar een pijnkliniek geweest enz.
Heeft iemand de zelfde ervaring?
En hoe kom je er van af.
Mijn dank.

jan | email | 10-09-2013

ik heb ook gordelroos maar ik ben precies de enigste die hier niet zo veel last van heeft (voorlopig) ik heb het sinds 4 dagen en ook blaasjes aan mijn linker kant van de nek en oorschelp. Ik heb soms ook pijn maar een of twee pijnstillers helpt en voel ik niets meer . Ik kan fietsen enzo dus bij mij niet erg (voorlopig)

sara | 27-10-2013

heb gordelroos gehad in men binnenoor, echt geen lachertje hoor

jeanne moerkerk | email | 28-10-2013

ik heb in 2010 voor het eerst gordelroos en nu 2013 en nog, heb ruggen prikken gehad ,maar het blijf zeuren en heel erg moe als het waar is accuputuur dan ga ik het proberen geen sinasappelen eten kijk op dieeet van gordelroos, daar leesje wat je niet mag hebben ieder een het sterkte die dit hebben

Pieter van de Rest | email | 11-12-2013

Het begon twee weken geleden met een grieperig gevoel en oorpijn links. De pijn in m'n schouder werd steeds heftiger. Heftige steken diep in m'n schouder en schouder blad. Het kwam uit m'n nek. Ik ging wel 3 keer per dag in bad om te ontspannen. Zoveel pijn, niet normaal.
En toen een paar blaasjes op m'n pols en arm. De dokter bevsetigder: Gordelroos. Ik kreeg virusremmende medicijnen Valaciclovir (500mg 2x2 per dag) en pijnstilling in de vorm van Lyrica en Oxicontin (10 mg) en Oxynorm (5 mg). Die laatste twee zijn morphines. Ik word er zo slaperig van! Ik kom de deur niet meer uit. Soms koorts tot 38.
Het gaat de laatste dagen iets beter. De hevige pijn heb ik gelukkig niet meer. Weet eigenlijk niet of dat door de pijnstilling komt. Mijn arm voelt alsof ik een dag het plafond heb staan verven of alsof ik een griepprik heb gekregen en iemand een stomp tegen m'n schouder heeft gegegeven. Een verlammende pijn. Ik maak me zorgen. Ik heb duidelijk minder kracht.
Hoe lang gaat dit nog duren? De blaasjes en blaren zijn nu korstjes. Herkent iemand dit? Ik hoor graag. Groeten, Pieter (uit Leerdam)

lisa | email | 06-01-2014

Ik heb vandaag laten constateren door de huisarts dat ik ook gordelroos heb (ik ben nog maar 16!), maar ik had er eigenlijk al een week last van. Is het verstandig om te gaan sporten vanavond of kan ik beter in huis blijven?

laurens | email | 13-02-2014

Ik heb sinds 3 dagen zona, had ineens rode blaasjes op mijn rug. Ben bij dokter geweest en die zei dat ik zona had. Nochtans zijn de blaadjes ongevoelig, ik heb nergens pijn,jeuk of gevoelige plekken. Verder voel ik mij niet grieperig of moe. Ik ben een topsport atleet die 20-25u in de week train. Zou het kwaad kunnen om gewoon door te trainen aangezien ik nergens last van heb?

Regina | email | 27-08-2014

Mijn schoonmoeder gaat nu de 12de week in van gordelroos. Ze heeft het aan haar linkerzij en loopt door tot de helft van haar rug. De artsen zeiden dat ze het in de zwaarste vorm heeft. Ze heeft nog steeds veel zenuwpijn en is nog erg moe. Waar zij zich het drukste over maakt is dat ze aan de kant van de gordelroos een enorm opgezette buik heeft. Wie heeft dit ook gehad na gordelroos en weet hoe lang het duurt wanneer dit weg trekt en wat je tegen de zenuwpijn kan doen? Ik lees veel over de gordelroos olie. Wie heeft hier ervaring mee? Ik wil haar zo graag helpen want ze heeft er zo enorm veel last van.

Selma | 07-04-2015

Even een berichtje over het verloop van mijn gordelroosklachten: Het begon 5 weken geleden en de huisarts stelde de diagnose. Ik kreeg een virusremmend middel en maar dat leek weinig uit te halen. Ik dacht dus dat ik het maar moest uitzieken en ging gewoon door met al mijn werkzaamheden. Ik was wel enorm moe en had heel veel last van zenuwpijn, vooral 's nachts. Na 3,5 week was ik zo uitgeput dat ik wanhopig rond ben gaan speuren op internet. Daar stuitte ik op de gordelroosolie van Kamiile&Co. Ik heb contact opgenomen en er is toen een olie speciaal voor me samengesteld. Het gaat inmiddels al veel beter met me....de olie verzachtte de pijn en langzaamaan verdween deze naar de achtergrond. Soms voel ik af en toe nog een beetje branderig gevoel op een bepaalde plek, maar ik heb goede hoop dat dit ook snel verdwijnt.

noud | email | 19-04-2015

LidocaÔne gel en diclofenac werken ook maar amper. Een koud compress werkt voor mij t beste tegen zenuwpijn.

Jeroen | email | 12-05-2015

Vandaag is er bij mij gordelroos geconstateerd, wat een ellende zenuwpijn in mijn nek schouder en arm. Mijn HA heeft morfine pillen meeegeven, het valt mij op dat ik niemand daar over hoor. Het middel heet Tramadol. Walgelijke aandoening, kan zelfs niet werken.

liliane | email | 23-05-2015

Ik heb gordelroos rond het rechteroog en in het oog sinds 8 weken. Ook ik dacht binnen een week beter te zijn maar na de blaasjes begon het pas. Ik het buiten het gebruik van de medicijnen me heel rustig gehouden omdat ik merkte dat telkens als ik me ergens druk om maak de pijn heviger werd.
Vorige week kreeg ik van mijn werk te horen dat mij contract niet verlengd werd. Na even boos te zijn werd ik rustiger er voelde me daags erna veel beter. Ik stuurde zonder hoop zomaar een sollicitatie en werd deze week aangenomen. Tot mijn verbazing Gaat het met mij in een keer veel beter. Natuurlijk nog wat schrijnend gevoel maar voor mij is duidelijk dat de psyche een grote rol speelt bij gordelroos.

Koen Dik | email | 23-05-2015

Ik heb nu 8 weken gordelroos. Niets helpt, geen gordelroosolie, geen medicijnenen en ik heb het erg koud. Ik ga nu neuraaltherapie proberen.

Jos | email | 25-05-2015

Bij mij werd ca 35 jaar geleden gordelroos vastgesteld rondom mijn middel. Huisarts zei dat daar niets aan te doen is. Ik ben destijds naar een arts / homeopaat gegaan. Zij heeft mij drie keer behandeld en ik ben sindsdien van dit fenomeen verlost. Gelukkig maar. Helaas weet ik niet meer met welk middel ik ben behandeld, maar dat schijnt binnen de homeopathie per situatie / patiŽnt te verschillen.

Petra | email | 29-06-2015

Hallo ik ben Petra,
Ik ben vanmorgen toch maar naar de dokter gegaan.
Heb al sinds twee weken verschrikkelijke pijn.
Maar had n stuur van een fiets tegen mijn ribben aan gekregen dus ik dacht dat zal daar wel van zijn.
Heb maar gewoon paracetamol in genomen.
Maar na een week kreeg ik erge jeuk dus heb ik iets voor de jeuk gehaald.
Maar vanmorgen toch maar gegaan de dokter stond er versteld van dat ik niet eerder was gekomen.
Bleek dat ik aan een kant op mijn rug en borst been allemaal ontstekingingen heb en nu ook rode plekken.Toch blij dat ik nu iets voor de pijn heb gekregen en nog verkoelende zalf.
Heb sinds twee weken ook weer eens heerlijk op de bank geslapen.
Jullie verhalen kwamen me zo bekend voor.Voor iedereen hier beterschap ik hoop dat ik er niet te lang mee zit en dit niet meer terug krijg.gr

jordy | email | 30-07-2015

Ik heb bultjes in mn gezicht wat heel erg op gordelroos lijkt. Heb alleen geen blaasjes nog. De eerste bult had ik open gekrabt hopend dat het zo verdwiinen als de troep er uit is. Het is nu verspreid en heb van de huisarts antibiotica mee gekregen. Nu vraag ik me af of dit werkt, het is duidelijk een huid infectie. Maar als het gordelroos is werkt antibiotica toch niet?? Iemand ervaring hiermee? Bultjes zitten op mn wang en mn kaaklijn, opgezette klieren en pijn schuiten richting mn oor.

gekke henkie | 31-07-2015

Jordy ... knul ... luister eens even .... dit is EEN HARDLOPERSFORUM ja... is dat duidelijk of niet ik het nog harder in je oor tetteren.
mbt je klacht ... dat heeft iedereen gehad in de pubertijd en we noemen ze PUISTEN!
En nu weer door ...... #krentenbol

riet | email | 31-07-2015

mijn man kreeg in 2013 gordelroos in zijn oor dr hebben het gezien na twee dagen hangend oog en scheve mond zieken huis in toen de uitslag naar allerlei onderzoeken die middag het is gordelroos maar we kunnen er niets meer aan doen heeft nu de klachten de helft van zijn gezicht is verdoofd scheve mond evenwicht is slecht moeilijk lopen stijf gezicht doof nare geluiden en komt steeds weer terug wie heeft dit ook graag advies weten niet meer hoe er mee om te gaan dr zegt kunnen verder niets doen

riet | email | 31-07-2015

mijn man kreeg in 2013 gordelroos in zijn oor dr hebben het gezien na twee dagen hangend oog en scheve mond zieken huis in toen de uitslag naar allerlei onderzoeken die middag het is gordelroos maar we kunnen er niets meer aan doen heeft nu de klachten de helft van zijn gezicht is verdoofd scheve mond evenwicht is slecht moeilijk lopen stijf gezicht doof nare geluiden en komt steeds weer terug wie heeft dit ook graag advies weten niet meer hoe er mee om te gaan dr zegt kunnen verder niets doen

Tara | email | 23-09-2015

Wat ik me nu afvraag: mag je nu sporten of niet? Ik zit onder de rode plakkaten met witte blaasjes. Ben ook moe en lusteloos, maar was begonnen met hardlopen.
Dat is alweer 2 weken geleden en ben bang dat m'n conditie als een pudding in mekaar zakt.
Maar ik zie het ook niet zitten dat mijn beschadigde huid gaat zweten...of nog warmer wordt.
Wat te doen?

Rosemarie | email | 03-10-2015

Tara, als je je moe en lusteloos voelt moet het hardlopen maar wachten. Nu moet je even naar je lichaam luisteren. Die conditie komt wel weer. Ben je al wel bij de huisarts geweest, want dat lees ik niet. Zou ikwel doen alsik jou was.
Beterschap in ieder geval.

Lb.Koppenol | email | 06-11-2015

Beste mensen. Kom hier toevallig. Ik kreeg gordelroosaanval na mijn Chemoos kortgeleden en na stamceltransplantatie wegens een LYMFOOM een lymfeklierkankersoort...Dat terzijde. Als je dus dan waterpokken gehad hebt loop je grote kans dat te krijgen als "bijwerking" chemoos. De ene hel weg de andere ervoor terug zal ik maar even zeggen. Lyrica gehad en nog wat middelen allemaal bijwerkingen,. Nu Tramadol voor pijn. Gezichtsvorm rechts heb ik en inderdaad de bovenkaak lijkt het of ze konstant een stuk bot eruit aan het zagen zijn zo'n zeer doet het.

Lb.Koppenol | email | 06-11-2015

Daarnaast "verdoofd" gevoel LIP en NEUS rechts ook. OOG last 's miorgens En gisteren zei de nieuwe Professor dat er weinig aan te doen is. Gewoon pech als je waterpokken gehad hebt m.a.w. Je kan het net zo goed aangezichtspijn noemen. Heel typerend alleen alles recht in hoofd en holte en gezicht...De zenuw is of beschadigd of niet dan en sommigen houden het leven lang zo vernam ik keer. Niet lekker, niet plezierig en dat daar dan geen afdoende middelen voor zijn is vind ik Vervolg. BIZAR. Zover even, want het traject 12 weken isolatie met de transplantatie ga ik niet uitleggen. Kom gelijk even met de opmerking TOXOPLASMOSE wat men ook levenslang in bloed houdt......Zo bleek. Is toch soort overlapping .....of niet. GEEN IDEE. Interessant en belangrijk is het WELZEKER. Kijk dus uit in kattebakziekte ook. Mijn mening.

wilma | 06-11-2015

En voor het schrijven van een opstel ook nog nooit een voldoende waarschijnlijk?

Jan | 07-11-2015

@WILMA IN HET DAGELIJKS LEVEN BEN JIJ ZEKER LERAAR OF AZIJNZEIKER

wilma | 08-11-2015

Foei Jantje ga jij maar voorlopig in de hoek staan.

Irma | email | 18-03-2017

Mijn vader heeft sinds 2 jaar gordelroos in ze hoofd onderhuids noemen ze dat vreselijke pijnen steken enz de hele erge pijnen zijn weg maar blijft zich niet goed voelen en heel raar gevoel in hoofd. Iemand er ervaring mee en wat er aan te doen

Gg. | 30-07-2017

Foto,s misschien ook wel handig dan kunnen mensen vergelijken.

Gre | email | 27-09-2017

Ik heb een jaar geleden gordelroos gehad op mijn linkerborst, onder de oksel en op mijn rug. Was heftig. Veel heftige pijnscheuten, jeuk en ontzettend moe. Dit ook omdat je 's-nachts niet kunt slapen. Van allles geprobeerd, maar na 2 maanden gingen de vlekjes weg. Nu een jaar later nog steeds wat vlekkerig (niet storend), maar ook de oksel is nog steeds wat dik. Is dat normaal?

clark bob | email | 01-02-2018

Hoewel ik DR niet heb ontmoet. OBOITE maar ik heb zijn prachtige daden gehoord en gezien in het leven van mensen .. Dit deed me contact met hem opnemen omdat ik ook de diagnose herpesvirus kreeg. Toen ik contact met hem opmaakte, zonder tijd te verspillen, begon hij zijn wonderbaarlijke werk in mijn leven, ik ben blij en blij om te zeggen dat ik

ben nu genezen na het gebruik van zijn kruidengeneeskunde. Je kunt hem ook bereiken via zijn e-mail: Oboitespelltemple@gmail.com of hem bereiken op zijn mobiele telefoon of hem toevoegen aan WhatsApp +2348070666383

Hij is ook speciaal op het genezen

1 ... HERPS CURE

2 ... ALS CURE

3..HIV CURE

EPILEPSIE

5 ... PROMOTIE OP KANTOOR

6 ... LOVE SPELL

7 >> EX TERUG

enz.

clark bob | email | 01-02-2018

Hoewel ik DR niet heb ontmoet. OBOITE maar ik heb zijn prachtige daden gehoord en gezien in het leven van mensen .. Dit deed me contact met hem opnemen omdat ik ook de diagnose herpesvirus kreeg. Toen ik contact met hem opmaakte, zonder tijd te verspillen, begon hij zijn wonderbaarlijke werk in mijn leven, ik ben blij en blij om te zeggen dat ik

ben nu genezen na het gebruik van zijn kruidengeneeskunde. Je kunt hem hem bereiken op zijn mobiele telefoon of hem toevoegen aan WhatsApp +2348070666383

Hij is ook speciaal op het genezen

1 ... HERPS CURE

2 ... ALS CURE

3..HIV CURE

EPILEPSIE

5 ... PROMOTIE OP KANTOOR

6 ... LOVE SPELL

7 >> EX TERUG

enz.

Plien | email | 23-06-2018

Heb sinds 5 weken gordelroos, helse pijnen en veel jeuk. Ik gebruik sinds enkele dagen gordelroosolie van Kamille&Co uit Lichtenvoorde en de pijn en de jeuk zijn bijna verdwenen.

Hemen | email | 25-04-2020

Hallo allemaal
Sinds 3 weken heb ik Gordelroos. Het begon als rare pijn op mijn linke borst en rug. Na een week verscheen rode vlekken en snel hoofdpijn en koorts. Ik gebruik zinkzalf om de blaasjes te drogen. Voor de pijn helpt alleen 4x per dag (1 paracetamol 500 + 1 ibuprofen 400). Anders de pijn is niet draagbaar. Bovendien voel ik me niet meer zo grieperig. De blaasje beginnen nu na 3 weken donker te worden. Mijn vraag aan mensen die koorts hebben gehad: hoelang heeft koorts bij jullie geduurd?

Antonius | email | 07-05-2020

Sinds 2 dagen weet ik dat ik ook Gordelroos heb. Ik kreeg een week of twee terug pijn in mijn lende, dacht een spier verrekt te hebben. Drie dagen terug ontstonden rode blaasjes, van mijn navel tot mijn rug. Ziet er niet uit. Omdat ik er snel bij was, slik ik nu een week een kuur van Varaciclovir,3 x 2 tabletten per dag. Slik ook 3 of 4 keer per dag paracetamol tegen de branderige pijn en lichte koorts. Hoop dat ik er met een week of vier goed van af kom. Wat een ellende. Vooral 's-nachts is het lastig een goede lighouding te vinden om te kunnen slapen.Ik ga nog achter zinkoliezalf aan, hopelijk vehelpt dit de jeuk en droogt het de blaasjes uit.

Geef hier een reactie

tekst

naam

e-mail

Dit veld s.v.p. leeg laten

<b>We maken er maar het beste van...</b>
We maken er maar het beste van...


<b>Laat de liefde niet aan toeval over</b>
Laat de liefde niet aan toeval over